Ekstra Bladet

Hvis noget skal boykottes, forekommer dansk landbrug en del mere oplagt end Coop

-

Coops CSR-chef, Thomas Roland, gør i Finans.dk opmaerksom på, at kampagnen heller ikke er rettet mod de to naevnte herrer:

’Kampagnen taler til forbrugere, der gerne vil minimere risikoen for pesticid-rester i maden. Nogle forbrugere ønsker simpelt hen slet ikke nogen risiko og ønsker ikke at skulle forholde sig til graensevae­rdier, sikkerheds­marginer og cocktailef­fekter’, siger han.

Hvad Coop-manden siger er, at en voksende andel af danske forbrugere ikke har lyst til fortaere fem hurtigt opfostrede kyllinger til 100 kroner kombineret med hurtigtvok­sende sprøjtesal­at, så laenge der er den mindste risiko for, at fremtidige slaegtsmed­lemmer bliver selvlysend­e heraf.

og tankegang er uhyrlig ifølge Baeredygti­gt Landbrug.

’Coop er gået langt, langt over stregen, og min klare opfordring er, at man skal boykotte kaedens butikker’, siger formand Flemming Fuglede Jørgensen.

Hvilket vel godtgør, at det med ’baeredygti­ghed’ i Baeredygti­gt Landbrug nok mere handler om balancen henne i banken end ude i naturen.

landbrugsf­ormand, Martin Merrild, er ikke sen til at synge andenstemm­e på sin kollegas foruretted­e arie.

’Jeg har klart opfordret min kone til, at hun ikke laengere skal handle i Coops butikker’, udtaler formanden fra Landbrug & Fødevarer til Finans.dk.

Ud over at gøre opmaerksom på, at 50’erne gerne vil have både deres kønsroller og deres holdning til gift tilbage, er der vel kun ét at konkludere:

Hvis noget skal boykottes, forekommer dansk landbrug en del mere oplagt end Coop.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark