Ekstra Bladet

STADIG MANGE UKLARHEDER I UBÅDS-SAGEN om, at der er fundet stiksår, som er påført, lige efter hun er død?

- LINETTE KRØGER JESPERSEN KATRINE MØLLER RASMUSSEN DAN BJERREGAAR­D CAROLINE CLANTE

Bizarre videoer med halshugnin­g og drab, en plet biologisk materiale i form af fedtvaev, muskelvaev og knogle på Peter Madsens kedeldragt samt obduktions­oplysninge­r er blandt det, som specialank­lager Jakob Buch-Jepsen brugte til at underbygge mistanke-grundlaget mod den drabssigte­de ubåds-bygger Peter Madsen ved fristforla­engelsen i tirsdags.

Stukket i kønsdelene

Det er dog endnu ikke konstatere­t, om det biologiske materiale fra kedeldragt­en stammer fra Kim Wall.

Peter Madsen blev varetaegts­faengslet i yderligere fire uger.

Ved retsmødet konstatere­de specialank­lager Jakob Buch-Jepsen om de ti stik på de ydre kønsdele og fire stik i vagina, som er fundet på Kim Walls krop, at ’hvis det ikke er seksuelt, så ved jeg ikke’.

Det samme mener den erfarne pensionere­de drabsefter­forsker Kurt Kragh, der har vaeret i Rigspoliti­ets Rejsehold.

– De stik, som er tilføjet i hendes vagina, må efter min vurdering helt klart have en seksuel karakter, selv om de er tildelt efter dødens indtraeden. Det er ikke ualmindeli­gt, at man ser det, siger han.

Ekstremt voldeligt

Kurt Kragh haefter sig også ved videoerne med henrettels­er og død, der er fundet på en harddisk på vaerkstede­t på Refshaleøe­n, ligesom der er links til videoer på en computer, som politiet har konfiskere­t.

– Man finder ting, som er ekstremt voldelige, og hvor man oven i købet henretter og skaerer hovedet af ligene. Det går jo lidt i tråd med parteringe­n og de laesioner, der er fundet i Kim Walls underliv, siger han

Peter Madsen afviser kendskab til videoerne og naegter sig fortsat skyldig i drab og partering. Hans forsvarer, Betina Hald Engmark, har ikke set videoerne.

– Jeg kan kun forholde mig til, hvad min klient har forklaret, siger forsvarere­n.

De stik, som er tilføjet i hendes vagina, må efter min vurdering helt klart have en seksuel karakter

 ??  ??
 ??  ?? Ekstra Bladet 22. august.
Ekstra Bladet 22. august.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark