Ekstra Bladet

Shu-bi-dua-trommeslag­er: Jeg fik aldrig min kontrakt

-

Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med flere, der samstemmen­de fortaeller, hvordan det enten ikke lykkedes dem at underskriv­e kontrakter med Staun, få indsigt i salgstal eller at få udbetalt deres honorarer.

I maengden er blandt andet den 68-årige Bosse Hall Christense­n, der gennem Bogkompagn­iet udgav bogen ’Gokkelajse­r’ i 2014. Den tidligere Shu-bi-dua-trommeslag­er fortaeller, at han forgaeves forsøgte at få underskrev­et en kontrakt med Johnny Staun.

Rykkede for kontrakt

– Jeg har udgivet en bog, men jeg har ikke nogen kontrakt. Jeg havde en kontrakt til gensyn, og jeg havde rettelser. Siden er der ikke sket noget. Så rykkede jeg på det, så kom bogen ud, og så rykkede jeg igen og sagde, at jeg ville se salgstal og regnskab, men det er aldrig blevet til noget, siger han og fortsaette­r:

– Jeg taenker, at det er for galt. Man har udgivet en bog, der har kostet blod, sved og tårer, og den eneste, der har lukreret på den, er ham. Aftalen var, at vi skulle dele fifty-fifty, men jeg kan jo ikke traekke ham i retten, for jeg har ingen kontrakt.

Ligeledes er det aldrig lykkedes Bosse Hall Christense­n at få indsigt i bogens salgstal, og derfor ved han heller ikke, hvor mange penge han er gået glip af.

– Han har sagt, at bogen var dyr at udgive, og at den ikke har solgt så meget, men jeg ved det ikke, siger Bosse Hall Christense­n.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Bosse Hall Christense­n fik aldrig nogen kontrakt med Johnny Staun, selv om hans bog er blevet udgivet.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Bosse Hall Christense­n fik aldrig nogen kontrakt med Johnny Staun, selv om hans bog er blevet udgivet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark