Ekstra Bladet

Han skylder mig 100.000

Gustav:

-

Den tidligere reality-stjerne Gustav Salinas havde det brede smil på, da han i 2014 udgav bogen ’Gustav – Mit sande jeg’, der strøg til tops på salgsliste­rne. Men siden er smilet stivnet.

Han føler sig snydt af Bogkompagn­iet, der ledes af Johnny Staun, som ifølge Gustav Salinas ikke ønsker at oplyse ham om salgstalle­ne.

– Jeg tror i hvert fald, det drejer sig om over 100.000 kroner. Jeg har bedt om en redegørels­e i snart tre måneder. Det eneste, han har sendt mig, er et A4-papir, hvor der står, hvor meget han har solgt, og hvor mange bøger han har trykt. Men det kan enhver idiot jo skrive, siger Gustav Salinas, der fortaeller, at det har vaeret umuligt at få oplyst, hvor mange penge han har til gode.

Kraever beviser

– Jeg har sagt, at jeg vil have materiale og beviser for, hvem han har solgt bøgerne til. Jeg vil have en oversigt, for til nogen har han sagt, at der er solgt over 10.000 eksemplare­r, det var en bestseller, og lige pludselig er der kun solgt 4000. Det svinger rigtig meget, siger Gustav Salinas.

Tv-personligh­eden har fået nok, og han har derfor taenkt sig at søge juridisk bistand.

– Jeg er i gang med at finde en advokat, som kan hjaelpe mig, og så tror jeg, at jeg anmelder ham. Jeg har givet ham en chance, men det går bare virkelig, virkelig langsomt, forklarer han.

Lover at sende papirerne

Efter Ekstra Bladets interview er Gustav Salinas blevet kontaktet af Johnny Staun, der ifølge Salinas lover at sende alle papirerne. Gustav, der nu ernaerer sig som personlig traener, står dog ved sine ord.

– Nu må vi se, hvad der sker. Han har ikke sendt mig noget endnu, siger han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark