Ekstra Bladet

KVITOVA SENDER WOZNIACKI UD AF CHINA OPEN

-

Caroline Wozniacki fik ikke et ben til jorden i China Open, hvor tjekken Petra Kvitova leverede en fremragend­e indsats.

Torsdag sluttede tennisturn­eringen China Open med et brag for Caroline Wozniacki, der var overmatche­t af en storspille­nde Petra Kvitova. Den tjekkiske venstrehån­dsspiller vandt 6-1, 6-4, og isaer i første saet blev danskeren skilt ad af tjekken, der leverede vindere på samlebånd.

Wozniacki holdt godt nok sin serv i kampens første parti, og efterfølge­nde havde danskeren en chance for at bryde til 2-0. Men i stedet afvaergede Kvitova breakbolde­n og tog seks partier på stribe.

Dermed vandt hun første saet i aldeles suveraen stil. Kvitova spillede med stor risiko i stort set alle slag, og det fungerede på dagen med en regn af vindermiss­iler.

Vinderslag

Blandt andet servede Kvitova med en fart på andenserve­n, som ville svare til mange andre spilleres førsteserv.

Andet saet åbnede anderledes, og Wozniacki spillede sig til to breakbolde i første parti, men Kvitova afvaergede og bragte sig foran 1-0.

Danskeren holdt dog hovedet koldt og fik udlignet, og i

saettets tredje parti var der igen dansk mulighed for at bryde.

På ny fik Kvitova dog afvaerget, og igen og igen, når tjekken var i problemer, leverede hun et servees eller et andet fornemt vinderslag.

Wozniacki fortjener stor kredit for at holde sig inde i andet saet og dermed kampen ved at vinde sine egne serveparti­er, hvorfor de to spillere fulgtes paent ad til 5-4 i tjekkisk favør.

Kvitovas dag

På dette tidspunkt havde der ikke vaeret et servegenne­mbrud

i andet saet, men Kvitova satte en tyk streg under, at det var hendes dag og hendes kamp, da hun brød danskerens serv og sikrede sig saettet 6-4 og dermed kampen.

Naeste opgave for Wozniacki bliver WTA-turneringe­n i Hongkong i naeste uge, hvor danskeren stiller op som forsvarend­e mester.

Sidst i oktober gaelder det WTA Finals i Singapore, hvor saesonens otte bedste spillere stiller op.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark