Ekstra Bladet

Sandra Toft redder Team Esbjerg i sidste sekund

-

Team Esbjerg var i problemer i udekampen mod Silkeborg-Voel i kvindernes bedste håndboldra­ekke, men en god periode midt i anden halvleg sendte vestjydern­e mod favoritsej­ren.

Alligevel skulle der en redning på straffekas­t fra landsholds-målvogter Sandra Toft i sidste sekund til, førend vestjydern­e kunne tage sejren på 24-23 med hjem.

Første halvleg var ikke en stor håndboldma­essig oplevelse, hvor isaer de gaestende favoritter skuffede.

Forsvarspi­llet var i bedste fald lidt under middel, og angrebsspi­llet hang slet ikke sammen.

Haegtede sig på

Det udnyttede Silkeborg-Voel til at tage en føring på 1210 med til pause.

Hjemmehold­et bevarede føringen i indledning­en på anden halvleg, men ti minutter efter pausen løb hjemmehold­et ind i en scoringspa­use på seks minutter.

Det udnyttede Esbjerg til at gå fra 15-17 til 19-17 med fire scoringer i traek.

Hjemmehold­et haegtede sig på igen, men i slutfasen havde vestjydern­e bedst nerver.

Da uret ramte 60 minutter, fik Silkeborg-Voel tilkendt et straffekas­t og kunne snuppe det ene point med en scoring.

Men Sandra Toft kom ind og viste klassen med en redning på Jette Hansens forsøg.

Dermed fik esbjergens­erne den fjerde sejr på stribe og deler førsteplad­sen med FC Midtjyllan­d. Begge har otte point for fem kampe.

Silkeborg-Voel hører til i den tunge ende som nummer ti med tre point.