Ekstra Bladet

SKUDT I BRYSTET

21-ÅRIG DØD:

- SUNE FISCHER fish@eb.dk

Det er her i dette område, politiet mener, at den 21-årige blev ramt af skud torsdag aften. En 21-årig etnisk dansk mand mistede torsdag livet, efter at han var blevet ramt af et skud i brystet.

Efter episoden blev han fragtet til Glostrup Hospital, hvor han kort efter blev erklaeret død.

Skudepisod­en udspandt sig ved 21-tiden, og i første omgang havde politiet svaert ved at lokalisere gerningsst­edet, da hverken broderen til den 21-årige eller Bandidos-rockeren, der var sammen med de to, da de ankom til sygehuset, var synderligt snakkesali­ge.

Bar bund

Ved et pressemøde holdt i går formiddag fortalte politiet, at offeret ikke er kendt i forhold til tilknytnin­g til rocker- og bandemiljø­et.

– Vi kender ham for nogle småting, sagde Svend Foldager, efterforsk­ningsleder, Vestegnens Politi, ved pressemøde­t.

Han vil ikke bekraefte Ekstra Bladets oplysninge­r om, at tredjemand­en er medlem af Bandidos. Men ved grundlovsf­orhøret fortalte han, at der var tale om et fuldgyldig­t medlem af en unavngiven rockerklub.

Hvad angår motiv, er politiet foreløbigt på bar bund. Intet tyder dog på, at der er en forbindels­e til den igangvaere­nde konflikt i København.

– Vi haelder til, at det er noget, der er opstået her og nu, sagde Foldager ved gårsdagens retsmøde.

De tre ankom til Glostrup Hospital i en sort Seat Leon. Og politiet hører gerne fra vidner, der har set en sådan bil i området ved Park Allé i Brøndby – taet på Brøndby Stadion – torsdag aften.

Skaenderi

– Det lyder, som om de to brødre har samlet rockeren op, og så kører de ned til gerningsst­edet, siger Svend Foldager. Han ønskede ikke at oplyse, hvilket aerinde de tre maend skal have haft på stedet.

Foreløbig har politiet ikke andre vidner til episoden end den fåmaelte bror og rockervenn­en.

Dog har et vidne hørt tre personer stå og skaendes i krydset mellem Park Allé og Brøndbyves­tervej. Politiet hører gerne fra andre vidner til dette skaenderi. Indgangen til akutmodtag­elsen på Glostrup Hospital. Det var hertil, den 21-årige blev kørt af sin bror og Bandidos-rockeren efter at vaere blevet ramt af et enkelt skud. jobs mistede USA i september, efter blandt andet Texas blev ramt af orkaner og voldsomme oversvømme­lser. Det er første tilbagegan­g i seks år. Det viser ny jobrapport.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ??
FOTO: KENNETH MEYER
 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark