Ekstra Bladet

Et program

- Opdater et program Styr beskeder

Hent et program

Der følger et udvalg af programmer med på nye telefoner, på. som Nogle producente­rne af disse programmer har lagt kan ikke slettes, mens andre brug for er valgfri. at hente Men programmer, du får også som du vaelger til din telefon. og Android Det gør via du den på indbyggede både iOS app-store. Her kan du finde spil, omfattende navigation og emnelister produktivi­tet. som Du kan også søge efter hente et navngivent det ned fra program appstore. og

Slet et program

Når du vil slette et program, gør du det ved at trykke på enheder program-ikonet. skal du trykke, På Apples indtil der kommer et kryds frem, som programmet. du kan vaelge, På Android og så slette trykker du ned, indtil der kommer vaelge at en slette. menu, Hvis hvor du du først kan har hentet et program og finde senere det sletter igen i det, en oversigt kan du i altid appstore over hentede programmer. Har kan du du betalt hente for det programmet, gratis ned igen, selv efter du har slettet det.

Flyt

Det er nemt at flytte programmer rundt på en smartphone. programmet­s Du skal bare ikon, trykke holde ned fast på og så flytte det til en anden Du kan plads lave eller mapper ned i en ved mappe. at tage fat i et program og føre for det et hen andet over program. program-ikonet Herefter oprettes der en ny mappe, som du i. kan Du kan laegge slette flere mappen programmer ved at tømme den for programmer. Det er vigtigt at opdatere programmer. Både fordi det giver også en fordi højere du løbende sikkerhed, får adgang men til nye funktioner. På Android kan automatisk du vaelge, opdateres. at programmer På både iOS og Android finder du der menuen kan opdateres, med programmer, i den indbyggede appstore. Er du også traet af, at telefonen hele tiden siger lyde og Heldigvis viser beskeder kan du i tid beslutte, og utide? hvilke programmer der sender Det beskeder gør du via ud på menupunkte­t din telefon. ’meddelelse­r’ i indstillin­ger. det I nogle enkelte tilfaelde program skal og du ind aendre i indstillin­gerne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark