Ekstra Bladet

Vaelg mindst fem tommers skaerme, hvis du går efter en ’normal’ mobiltelef­on

- PR-FOTO

og kan på selv meget anerkendte og dyre smartphone­s vaere naesten ubrugelig for en aeldre bruger. Og problemet er ikke alene lydstyrken, men også den måde, lyden bliver fordelt ved øret på. Hvis telefonen kraever, at man placerer den meget praecist ved øret, kan det give store problemer for brugeren.

Hvis man er vant til lydkvalite­ten fra en fastnettel­efon og aldrig har brugt en mobiltelef­on

UD OVER AT PRØVE

mulige modeller i telebutikk­en kan en god løsning vaere at låne en telefon, hvis du har mulighed for det. Og prøv så telefonen i mindst et par uger, før du beslutter dig.

Har du specielle behov for, at telefonen kan sluttes til et høreappara­t eller skal bruges af en svagtsynet, begraenser det naturligvi­s udvalget. Men selv sådan en telefon kan godt vaere smart og paen at se på.

Giver mulighed for gratis at gemme alle billeder og video i en fin kvalitet. Programmet gør det også mere enkelt at dele dine optagelser med andre. Hvis du vil gemme i fuld kvalitet, har du 15 gigabyte gratis plads, men kan købe mere plads efter behov.

Du kan lytte live til alle radioprogr­ammer fra Danmarks Radio, ligesom der er mulighed for at genhøre programmer, der har vaeret sendt tidligere.

 ??  ??
 ??  ?? En model som denne fra Doro har indbygget panik-knap.
En model som denne fra Doro har indbygget panik-knap.
 ??  ?? LYDEN ER AFGØRENDE
LYDEN ER AFGØRENDE
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark