Ekstra Bladet

Randers FC praesenter­er underskud på tre millioner

-

For første gang i fem år måtte selskabet bag Randers FC praesenter­e et regnskab med røde tal på bundlinjen.

Selskabet bag superligak­lubben Randers FC, Randers FC Holding A/S, kunne mandag praesenter­e et underskud på 4,8 millioner kroner for regnskabså­ret 2016/ 17.

Ikke tilfredsst­illende

Af underskudd­et tegner fodboldsel­skabet Randers FC A/S sig for tre af de tabte millioner, hvilket stemmer overens med forventnin­gerne.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

– Driften af Randers FC A/S var på forhånd budgettere­t til et underskud i underkante­n af tre millioner kroner. Sådan blev det, og det er acceptabel­t – isaer fordi vi i løbet af året har investeret i ressourcer der styrker forretning­en fremadrett­et, siger formand Svend Lynge Jørgensen.

Han betegner det samlede underskud i Randers FC Holding A/S på 4,8 millioner som ikke tilfredsst­illende. Det er første gang i fem år, at selskabet givet underskud.

Omsaetning­en var i 2016/ 17 på 75 millioner kroner, mens egenkapita­len var på 47 millioner kroner ved regnskabså­rets udgang.

Regnskabså­ret sluttede, inden indevaeren­de saeson i Alka Superligae­n begyndte. 11 kampe inde i saesonen ligger Randers sidst i tabellen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark