Ekstra Bladet

KUN EN FRANSK BOMMERT KAN KOSTE EN DANSK SEEDNING

-

Vinder Frankrig i aften gruppe A, så er Danmark blandt de fire seedede, når der naeste tirsdag traekkes lod til november måneds playoff-kampe om pladser ved naeste sommers VM-slutrunde i Rusland.

Tak til Irland

Det er resultatet efter mandag aftens VM-kvalifikat­ionskampe, hvor Italien og Kroatien godt nok vandt deres udekampe i Albanien og Ukraine, men hvor Wales dummede sig hjemme mod Irland og dermed gav Danmark en hjaelpende hånd i kampen for at opnå seedning.

Før dagens sidste kampe, så er kun Italien, Kroatien samt toeren fra gruppe B Portugal/Schweiz foran Danmark på verdensran­glisten, der bestemmer seedningen, og da fire af de otte bedste toere bliver seedet, så ligger Danmark til at blive seedet og få en nemmere modstander i kampene 9-14. november.

Det eneste, der kan forhindre dansk seedning, er hvis Frankrig smider førsteplad­sen til Sverige, og det sker, hvis Frankrig smider point hjemme mod Hviderusla­nd, og Sverige samtidig vinder i Holland. Taber Frankrig, så må Sverige heller ikke spille uafgjort.

Bliver Danmark som forventet seedet, så vil mulige modstander­e i playoff vaere Sverige (Holland), Nordirland, Irland og Graekenlan­d (Bosnien). Bliver vi ikke seedes, så vil mulige modstander­e vaere Portugal/ Schweiz, Frankrig, Italien og Kroatien. Bliver Danmark seedet, kan vi komme til at møde Irland, der vandt mod Wales.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark