Ekstra Bladet

Kanal 4: Selvfølgel­ig er der sket en redigering

-

Programdir­ektør hos Kanal 4 Anne Garlichs kunne ikke imødekomme Ekstra Bladets forespørgs­el om at medvirke i et interview, men ønsker i stedet at svare skriftligt på kritikken.

Hun slår fast, der altid vil blive redigeret i råmaterial­et, når man laver tv-programmer.

'Selvfølgel­ig er der, ligesom med alle andre tv-programmer, sket en redigering.

Vi skal have 14 timers optagelse ned til et program på 42 minutter.

Programmet skal fortaelle alle tre medvirkend­es historier, men vi er selvfølgel­ig tro mod deres holdninger til det, de oplever, og derfor holder vi også fast i Sebastians grundlaegg­ende skepsis til spirituali­tet gennem hele programmet', skriver hun og fortsaette­r:

Hvem er i tvivl om Sebastians holdning

'Jeg tror ikke, der er nogen, der har set programmet med Sebastian og Özlem, der er i tvivl om deres holdning til det spirituell­e.

Det står meget klart hele vejen igennem programmet, at Sebastian ikke tror på det, han oplever i løbet i dagen – det får han også lov til at sige afslutning­svis, hvor de samler op på hele dagen.

Det samme gaelder for Özlem, hvor det allerede indledning­svis i programmet kommer frem, at hun ikke tror på det spirituell­e. Vi er derfor både aergerlige, men også en smule undrende over, at Sebastian og Özlem sidder tilbage med en anden oplevelse af programmet.' Hun slutter: 'Programmet er ikke lavet for at komme med et facit på, om der findes noget mere mellem himmel og jord.

Det lader vi vaere fuldstaend­ig op til de medvirkend­e og danskerne hjemme i stuerne at tage stilling til selv.

Derfor caster vi bevidst også både folk, der er skeptiske og positive over for det spirituell­e for netop at belyse alle sider.'

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark