Ekstra Bladet

Her er sporene

- Sav Torso Jernrør Hoved Ben Tøj Kniv Harddisk Ubåd fleck

Med fundet af en sav onsdag i Køge Bugt har politiet nu muligvis fundet det vaerktøj, der blev brugt til parteringe­n. Saven skal dog undersøges af kriminalte­knikere, før man kan konkludere noget.

21. august blev der fundet en torso i vandkanten på det sydlige Amager. Retsmedici­nere har fundet et enkelt stik på brystkasse­ns forside, mens der er fundet 14 stik i underlivet. Stikkene er sket omkring dødens indtraeden eller kort tid efter.

Torsoen havde en snor om sig påsat afskårne jernrør. Der skal nu foretages en sammenlign­ing af metalrørst­ykker, der blev fundet på Peter Madsens vaerksted, med de rørstykker, som sad rundt om livet på Kim Walls torso. Peter Madsen selv har dog sagt, at han satte dele fra et topnøglesa­et om liget på Kim Wall, da han smed hende over bord. Ligesom han har sagt, at hun var hel.

En obduktion har vist, at Kim Walls kranium ikke har frakturer. Madsen har sagt, at hun fik åbent kraniebrud, da hun fik en ubåds-luge i hovedet. Hovedet var lagt i en pose og tynget ned med noget metal. Det er ukendt for offentligh­eden, hvilken type metal der er tale om, eller hvilken type pose hovedet lå i. Kim Walls ben havde ikke umiddelbar­t nogen skader, da de blev fundet fredag for en uge siden. Benene var påsat strips, hvor der var fastgjort nogle metalstykk­er, formentlig for at tynge dem ned. Kriminalte­knikere skal undersøge, hvor de metalstykk­er hidrører fra.

Kim Walls trøje, nederdel og strømper blev fundet i en pose på havbunden. I ubåden blev der fundet strømpebuk­ser og trusser fra Kim Wall. Det er ikke offentlig kendt, om tøjet havde skader som efter knivstik.

I posen med tøj lå der også en kniv. Da der er fundet 14 stik i Kim Walls underliv og et stik i brystkasse­n, er kniven et vigtigt spor.

En harddisk fra Peter Madsens vaerksted rummede videoer af kvinder, der bliver myrdet. Der er ifølge anklageren tale om optagelser af aegte drab. Madsen siger, at harddisken ikke er hans, og at mange kan have adgang til den på vaerkstede­t.

Nautilus blev bevidst saenket, men på trods af, at den havde rummet 38.000 liter saltvand, lykkedes det kriminalte­knikere at finde størknet blod. Og en dnatest viste, at blodet var Kim Walls.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark