Ekstra Bladet

Farvel og tak! René Holten ude af ’Vild med dans’

- NICK STURM nick@eb.dk

’Vild med dans’ rummer det meste – vals og salsa, soul- og heavy metal og lykke og melankoli.

Sidstnaevn­te var saerlig tydelig, da René Holten med dansepartn­er Jenna Bagge blev afvist af dommere og seere i fredagens udgave af programmet.

Først skyllede en glaedesrus ind over parret, efter at de havde vaeret på scenen. Smilene forduftede dog, da vaerterne Sarah Grünewald og Claus Elming gjorde det klart, at parret havde danset deres sidste dans.

Kajakroere­n var tydeligt berørt og havde tårer i øjnene, da han røg ud.

– Det er ikke så meget konkurrenc­en. Det er mere det sociale. Jeg har laert en hel masse. Hver uge har jeg udviklet mig. Det kan jeg forhåbentl­ig tage med mig i min sport, sagde René Holten efterfølge­nde.

Ud med sportsfolk

Ifølge Danske Spil var det netop enten svømmer Mie Ø. eller kajakroer René Holten, der i går skulle have deres sidste svingom.

Således gav begge dansere odds 2,25 på at ryge ud.

– Selv om han er den, der indtil nu har fået faerrest point af dommerne, har han slet ikke vaeret i omdans, lød det fra Peter Emmike Rasmussen, oddsansvar­lig hos Danske Spil, inden programmet rullede over skaermen i aftes. Så gik den ikke laengere. Kajakroere­n René Holten har danset sin sidste dans i ’Vild med dans’.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ??
FOTO: MOGENS FLINDT

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark