Ekstra Bladet

Ditte Okman Hvem fanden har jeg bollet med???

– At se dokumentar­er på DR3 det er sgu som at se en fucked up crazy udgave af sig selv, skriver Ditte Okman

-

Åh Gud, når jeg ser ’En sugardater­s bekendelse­r’ på DR3, husker jeg svagt min egen ungdom, der nok alligevel ikke var helt så actionpack­ed som Gina Jaquelines.

Jeg har festet et par gange i Ungdomshus­et på Jagtvej, men mindes dog aldrig at have taget en graviditet­stest på et af deres svinske toiletter med en transperso­n i den ene hånd og en smøg i kaeften.

Jeg tog bare de der graviditet­stests derhjemme.

Følte mig fri

Men ligesom Gina vaeltede jeg på Tjili Pop og drak øl, følte mig fri og mødte flygtige bekendtska­ber i natten, som jeg ikke kunne huske navnet på naeste morgen.

De gav mig dog ikke penge til YSLtasker. Eller rettere: Jeg kendte nok slet ikke maerket dengang. Jeg fik måske en drink …

Men mine foraeldre var også paent fravaerend­e – om end ingen af dem var på heroin eller andre spaendende stoffer. Til gengaeld røg jeg selv en forbandet mase skunk på en Roskilde Festival i 1993.

Og så boede jeg også i Københavns Nordvestkv­arter. Lige som Gina Jaqueline.

Åh, at se dokumentar­er på DR3 det er sgu som at se en fucked up crazy udgave af sig selv.

Bare så faerdig

Jeg er bare SÅ faerdig med Fie Laursen!!!

Efter at vaere praesenter­et for Gina Jaqueline falmer hun som den mest røvsyge bondeknold fra Jaegerspri­s, der laver alt for lange Youtube-videoer, hvor der alligevel aldrig sker en skid. Gina Jaqueline får Fie Laursen til at falme.

 ?? FOTO: DR ??
FOTO: DR
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark