Ekstra Bladet

Snydt igen

- Per Mortensen Eskebjergg­ård 50 Måløv

Så skal lejerne igen snydes af Lars Løkke, Kristian Thulesen Dahl, Anders Samuelsen og Søren Pape.

For at de rige kan få mere i lommerne, meget usympatisk og meget udansk. Grådighede­n kender åbenbart ingen graenser for VLAK og DF.

Almene boligselsk­aber har fået kaemperaba­tter på lån, som realkredit­institutte­r kan kraeve betalt tilbage. Boligselsk­aber frygter et større huslejesma­ek. Det bliver lejerne, der kommer til at betale det gilde. Og Løkke og co., der stryger gevinsten til deres venner i overklasse-Danmark. Regeringen har ellers rejst rundt med en historie om at gøre huslejen billigere og lavet boligforli­g om det.

Men ligesom alt andet, denne regering siger, gør de det modsatte. Medierne og taenketank­e reagerer ikke, de bor jo selv i ejerbolige­rne. Og her taenker man kun på sig selv, og hvor meget mere ens mursten bliver vaerd. Tid til at rejse sig i den almene sektor; det kunne passende vaere til naeste kommunalva­lg, hvor man kunne give regeringen og DF, der forringer den almene sektor, en ordentlig en på hatten!

Vi ser jo så desvaerre en modsaetnin­g til dette, når en dansker af en eller anden årsag mister sit arbejde og får svaert ved at betale sine afdrag. Så skal de i fogedrette­n, også selv om de kun skylder ganske få penge i deres ejendom, må de gå fra hus og hjem.

Det er da underligt, at ingen af de folkevalgt­e har

 ?? FOTO: /RITZAU/THOMAS BORBERG ?? Det kan blive meget dyrere at have en lejelejlig­hed.
FOTO: /RITZAU/THOMAS BORBERG Det kan blive meget dyrere at have en lejelejlig­hed.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark