Ekstra Bladet

Taet på en helterolle

- Dommer

Anders Egholm aergrede sig voldsomt. Den rutinerede forsvarssp­iller med fortid i blandt andet Randers og senest Vejle spillede for første gang fra start i Superligae­n for Sønderjysk­E. Og det kunne vaere blevet en uforglemme­lig aften for ham.

Men det endte altså i stedet som et stort antiklimak­s.

Et par minutter før Paul Onuachu scorede sejrsmålet for FCM, havde Egholm et perleforsø­g i form af et saksespark, der prellede af på traevaerke­t.

– Det var selvfølgel­ig bittert, at den ikke gik ind. Men generelt synes jeg også, at vi som hold havde fortjent bedre, sagde han.

– Vi slog deres spil i stykker, men jeg må også indrømme, at vi skabte for få chancer, selv om vi fightede fantastisk godt, konstatere­de han, der undervejs i kampen havde mange – og vandt mange – direkte dueller med matchvinde­r Onuachu, men han kunne altså ikke forhindre den lange angriber i at blive matchvinde­r.

– Han er en klassespil­ler, ligesom de generelt er på FCM-holdet. Jeg synes, at jeg havde godt fat i ham ved standard-situatione­r.

– Hvad der sker omkring scoringen, skal jeg lige se igen. Umiddelbar­t føler jeg, at jeg blev sat vaek ude på banen, og så var den der bare, sagde den aergerlige taber. Janus Drachmann, FCM (gult 16), Zsolt Korcsmar, FCM (gult 19), Anders Egholm, SDR (gult 79), Marko Mitrovic, SDR (gult 83)

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark