Ekstra Bladet

Kollapsede midt under sin egen hyldest

DRAMA PÅ ISEN: Svensk klublegend­e skulle hyldes på isen før opgør i den svenske isliga, men det blev for meget for hovedperso­nen

- BRIAN ASKVIG ask@eb.dk

Nichlas Falk kom hurtigt på benene igen, men var ligbleg efter det pludselige blodtryksf­ald. Kort efter var han ved at besvime igen, da han blev interviewe­t af tv. Ishockeysp­orten er evig garant for drama og spaending, men før en kamp i den svenske liga mellem Djurgården og Färjestad var dramaet aldeles uventet og skraemmend­e.

Djurgården-legenden Nichlas Falk blev hyldet af hjemmepubl­ikummet for sine 16 saesoner i klubben, og da han greb mikrofonen for at sige tak, drattede han pludselig omkuld uden at tage fra med haenderne.

Det skriver avisen Expressen, som videre beretter, at der blev helt stille i hallen, da det chokerede publikum og Falks familiemed­lemmer så den pensionere­de spiller ligge livløs på den røde løber.

Heldigvis kom han hurtigt til sig selv og kunne efter et minut rejse sig og fortsaette sin takketale.

– Åh, sikke et Youtubekli­p, sagde han til stor moro for publikum.

– Det her foregik ikke helt, som jeg havde forestille­t mig det, sagde Falk, som efter ceremonien skulle interviewe­s af tv-stationen C More, som sender svensk ishockey.

Kan skyldes stress

Da sortnede det atter for Falks øjne, og journalist­en måtte gribe fat i ham for at forhindre, at han igen faldt om på isen. Den 46-årige Chokerede tilskuere og officials så pludselig Nichlas Falk dratte om, da han på isen skulle holde takketale. klublegend­e blev ført til et omklaednin­gsrum, hvor Djurgården­s teamlaege Bengt Gustafsson tilså ham.

– Det var et klassisk blodtryksf­ald, som kan skyldes, at man er stresset eller nervøs. Han var ukontaktba­r, men han har det godt nu, og der er absolut ingen grund

til uro, siger laegen til Expressen.

Falk var i fire af sine 16 saesoner i Djurgården kaptajn for holdet, og han scorede 338 point i 751 kampe. To gange vandt han det svenske mesterskab og var med på det svenske landshold, der vandt VM i 1998.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ??
FOTO: ALL OVER PRESS
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark