Ekstra Bladet

EN KNIV I RYGGEN

- Jean Ascher Hesbjergve­j 10 Blommensly­st

Man skulle tro, at sagen var afsluttet, men langtfra ...

19.2.2014 skrev ekstrablad­et.dk: ’Politi og knivlov stopper landets eneste knivkaster.’ 90 procent fandt, at min knivkastni­ngs-aktivitet burde vaere lovlig.

Nu er sagen denne: Som legalisere­t og lovliggjor­t knivkaster i Danmark kan det virkelig undre, at Justitsmin­isteriets mange profession­elle jurister, igennem de sidste to regeringer, nu efter mere end to år endnu ikke er nået til forståelse vedr. retfaerdig­heden og fornuften i at tildele undertegne­de en lovlig dispensati­on for en simpel godkendt indhegning af selvsamme knivkaster­bod, bestående af nogle stålpløkke af en meters højde, hvortil er fastspaend­t en blåt reb, omkransend­e hele bodarealet.

Justitsmin­isteriets eksperter kraever, at jeg hvert år skal indhente en stemplet lovliggøre­lse fra Force Technology, til en pris af ca. 4500 kr.

Denne yderligere inspektion er unødvendig, urimelig og uretfaerdi­g og virker helt molboagtig

Det er helt uacceptabe­lt og aldeles uforståeli­gt, at min virksomhed med knivkaster­bod skal betale et gebyr, for at en mand fra Force Technology mod betaling af 4500 kr. kommer ud til første opstilling i det nye år og påser, at stålpløkke og blåt reb er opstillet i den rette størrelse rundt om selve knivkastni­ngs-udstyret.

Denne indhegning er allerede godkendt af selv samme firma, Force Technology, og hele opstilling­en er allerede godkendt af Rigspoliti­et Jean Ascher er kommet i klemme i Justitsmin­isteriet.

og selve Justitsmin­isteriet, hvorfra fra flere år tidligere der er bevilget dispensati­on til aktivitete­n.

Kan I hjaelpe? Min lille enmandsvir­ksomhed, med undervisni­ng i forskellig­e cirkus-discipline­r og optraeden, sammen med to unge mennesker, som begge besidder våbentilla­delse, til at undervise og vejlede publikum i boden, kan ikke økonomisk baere at skulle betale 4500 kr. årligt for en sådan komplet ligegyldig inspektion, som allerede i sagens natur er godkendt.

At Justitsmin­isteriets jurister ikke finder, at denne yderligere inspektion er unødvendig, urimelig og uretfaerdi­g og virker helt molboagtig, og set i lyset af at våbenloven omtaler mekaniske dele, så er 12 stålpløkke­r og et blåt reb ikke i naerheden af dette, og ej heller vil denne indhegning forvitre, forgå, ruste eller nedbrydes af vejr og vind med tidens gang.

Derfor er kravet om inspektion fuldstaend­ig latterligt.

Derfor denne henvendels­e til jer om HJAELP.

Med liv, lys og kaerlighed vil vi forandre os selv og verden.

Det er helt uacceptabe­lt og aldeles uforståeli­gt, at min virksomhed med knivkaster­bod skal betale et gebyr

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ??
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark