Ekstra Bladet

Vores plageånd kan vende tilbage

OVERRASKEL­SE: Zlatan stoppede på det svenske landshold, men hans agent åbner døren for comeback FODBOLD I3

- ARNELA MUMINOVIC am@eb.dk

På tirsdag bliver det afgjort, hvem Danmark skal møde i playoff-kampene til VM i Rusland naeste sommer.

En af de fire muligheder er Sverige – vores nordiske naboer, som Christian Eriksen og co. også mødte i playoff til EM-slutrunden i Frankrig.

I to taette kampe var det dog svenskerne­s helt store stjerne, Zlatan Ibrahimovi­c, der på egen hånd afgjorde tvekampen og sendte Danmark i kulkaelder­en.

Kan aendre beslutning­en

Hvis Danmark traekker Sverige igen, bliver det (heldigvis) uden Manchester United-stjernen denne gang, der valgte at stoppe karrieren på landsholde­t efter det tidlige exit ved EM i sommer. I Sverige drømmer de dog om et Zlatan-comeback i den gule trøje, hvis svenskerne formår at kvalificer­e sig til VMslutrund­en.

Og da angriberen­s agent, Mino Raiola, blev praesenter­et for det scenarie, afviste han da heller ikke med det samme.

– Jeg kan ikke sige på Zlatans vegne, at han siger nej, hvis landsholde­t ringer og vil have ham med til VM, siger Raiola til Expressen.

Jeg kan ikke sige på Zlatans vegne, at han siger nej, hvis landsholde­t ringer og vil have ham med til VM

Zlatan Ibrahimovi­c fejrer scoringen til 2-0, der definitivt sendte det danske landshold helt ud i mørket i den sidste playoff-kamp op til EM-slutrunden i Frankrig.

Den karismatis­ke agent tror dog mest på, at den 35årige angriber, der i øjeblikket genoptraen­er efter en slem knaeskade, forbliver i sin landsholds­pension.

– Ja, jeg tror det. Men du ved, nogle gange i livet – hvis du er et højt trae, som ikke kan bøje sig, så knaekker du. For nogle er det måske bedre at vaere et lille trae, når vinden

kommer, siger Raiola kryptisk og hentyder med stor sandsynlig­hed til, at beslutning­er kan laves om.

– Men principiel­t tror jeg ikke, han gør det.

Superstjer­nen Zlatan Ibrahimovi­c er den mest scorende mandlige fodboldspi­ller i svensk landsholds­fodbold med 62 mål i 114 landskampe.

 ??  ??
 ?? FOTO: LARS POULSEN ??
FOTO: LARS POULSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark