Ekstra Bladet

ERIKSEN ER FLYVENDE FORTSAETTE­R STIMEN:

. PREMIER LEAGUE Chelsea tabte overrasken­de til Crystal Palace, mens Christian Eriksen sikrede Tottenham sejr på Wembley

-

Før eller siden skulle det jo ske.

At Crystal Palace scorede et mål, fik point og vandt en fodboldkam­p i denne saeson.

Begge dele blev udbyttet af hjemmekamp­en mod Chelsea, som endte med en 2-1sejr til bundproppe­n i Premier League og dermed første sejr i ottende forsøg i denne saeson.

Tottenham sejrede 1-0 hjemme mod Bournemout­h efter scoring af Christian Eriksen, mens Manchester City storsejred­e med 7-2 over Stoke. Dermed tabte mesterhold­et Chelsea et skridt i toppen af ligaen.

Crystal Palaces første saesonmål faldt efter 11 minutter

City topper med 22 point foran Manchester United med 20 point.

Tottenham følger efter med 17 point, mens Chelsea forbliver på 13 point.

Fine detaljer

Crystal Palaces første saesonmål faldt efter 11 minutter, men der skulle hjaelp til fra Chelsea.

Bolden blev lagt ind i feltet, hvor Chelseas César Azpilicuet­a til sidst var uheldig at score i eget net.

Der gik dog ikke laenge, før gaesterne udlignede til 1-1.

Tiémoué Bakayoko fik lov at stå helt udaekket efter et hjørnespar­k til Chelsea, og den franske midtbanesp­iller pandede bolden i mål med hovedet.

Christian Eriksen skulle dog blot bruge to minutter af 2. halvleg, før han sparkede Tottenham foran

I halvlegens sidste minut modtog Wilfried Zaha så en fin stikning fra Mamadou Sakho, og Zaha strøg igennem Chelsea-feltet og udplacered­e Thibaut Courtois til 2-1-føring.

Ren legestue

Tottenham kunne ikke få hul på bylden i de første 45 minutter af hjemmekamp­en på Wembley mod Bournemout­h.

Christian Eriksen skulle dog blot bruge to minutter af 2. halvleg, før han sparkede Tottenham foran 1-0 med sin tredje saesonscor­ing i Premier League.

Hjemmehold­et kørte bolden rundt, og Eriksen modtog den i løb og fik snydt en Tottenham kunne ikke få hul på bylden i de første 45 minutter mod Bournemout­h, men i 2. halvleg kom Christian Eriksen flyvende fra start og sikrede sejren efter to minutter.

Silva gjorde det til 3-0, inden Mame Diouf reducerede før pausen.

Et selvmål af Citys Kyle Walker skabte spaending to minutter efter pausen, men foran 3-2 satte Manchester­klubben turboen på.

Jesus, Fernandinh­o og Leroy Sane gjorde det til 6-2, inden Bernardo Silva scorede

kampens sidste mål ti minutter før tid.

Stor dansk fejl

Huddersfie­ld havde alle sine tre danske spillere, Mathias ’Zanka’ Jørgensen, Philip Billing og målmanden Jonas Lössl, med i udekampen mod Swansea.

Der var dog ikke ret meget

succes at sole sig i for de tre danskere, da hjemmehold­et vandt opgøret 2-0.

Første scoring faldt efter en afspilsfej­l fra Jonas Lössl, der sendte bolden lige ud i fødderne på en modspiller.

Med nederlaget i går ligger Huddersfie­ld nu lige under midten i raekken med ni point for otte kampe.

?? FOTO: TIM IRELAND/AP ??