Ekstra Bladet

Jeg ser mig selv som en staerk kvinde, du ikke kan fucke med. En kvinde, der har styr på sine ting, men i denne periode kan jeg ikke genkende mig selv

-

har rystet sig ind i flere og flere danskeres bevidsthed med sin voluminøse og blaevrende bagdel. Først i musikvideo­er hos kunstnerne Raske Penge, Sukker Lyn og Topgunn og siden til tonerne af Major Lazor på Orange Scene på Roskilde Festival. I den seneste tid har hun oftest optrådt sammen med kollegerne i den feministis­ke gruppe Girl Squad, der i dette efterår er aktuel med bogen ‘Ludermanif­estet’.

– Min største frygt er at vågne op ude i Herlev i et parcelhus og have leverposte­jfarvet pagehår. Kender du de mennesker, der tager hen på deres job, og så har de 50-års jubilaeum, og så får de kage og en chef, der holder en semigod tale til dem?

SELV OM FRYGTEN

er stor for den spraglede individual­ist, så er der en del af hende, der savner at have en fast partner.

– Jeg tror, mennesker har forskellig­e områder, hvor de kan udvikle sig. Jeg er fucking god til at gå i skole. Jeg synes, min karriere kører godt. Jeg har nogle virkelig søde veninder og venner. Jeg har en fantastisk familie, som bakker mig op og elsker mig. Mit udviklings-område er helt klart maend.

En af Louises veninder, som er uddannet sexolog, mener, at det er, fordi hun altid går efter stereotype­r på den maskuline mand, og som tit viser sig at vaere ‘sexistiske, chauvinist­iske røvhuller og psykopat-typer’.

– Jeg er sygt dårlig til at score. Maendene løber skrigende bort. Jeg har en ret maskulin seksualite­t, og det er nok derfor, at mange maend bliver lidt bange for mig. Jeg har ikke tid til at vente på at blive taget. Det er jeg alt for utålmodig til. Jeg er mere sådan: Skal vi knalde eller hvad?

LOUISES SCORE-TEKNIK

hendes dans. Ligepå og hårdt.

– Twerk er voldsom. Det er en røv, der bliver rystet direkte op i dit ansigt.

– Det minder lidt om den bevaegelse, manden laver ved det penetreren­de samleje.

Siden de første skelsaette­nde ryst tilbage på Club X, har hun i dag gjort det til sit levebrød at vaere Twerk Queen. Hun tjener blandt andet penge på danseunder­visning, på sin blog, på bøger og ved at holde foredrag.

Hun kaemper stadig med, at nogle har svaert ved at forstå hende, hvilket også kan laeses ud af de kommentare­r og beskeder, hun modtager på de sociale medier.

– Det, folks hjerner smelter over af inde på fucking nationen!, er ikke, at jeg danser med

Jeg voksede op med, at alle mennesker elskede mig og ville mig det bedste

numsen, men at jeg, mens jeg danser med numsen, også insisterer på at blive taget seriøst i noget politisk.

– Men det er jo netop ikke alle, der ser dig som feminist. Hvordan har du det med det?

– Nej, selvfølgel­ig kan de ikke forstå det, fordi det bryder netop med vores stereotyp af, hvad en feminist er. For en feminist er en rødstrømpe, det er en gammel dame, der har vaeret på Femø-lejren, hvor de i øvrigt også var nøgne hele tiden. Så jeg kan egentlig ikke se ’what the big fucking deal er’ med nøgenhed, det er en ret ty-

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark