Ekstra Bladet

Kamilla og Christinna: Derfor kommer bogen til Denmark Open

-

’Det perfekte makkerskab’ som bogen om det danske stjernepar hedder, kom på gaden, lige umiddelbar­t før Denmark Open begyndte midt i efterårsfe­rien.

Derfor kunne man godt i sit stile sind undre sig over, at de ikke ventede med at publicere den til efter tur neringen, så der kunne fokuseres på det sportslige, men det har vaeret et klokkeklar­t valg, fortaeller de enstemmigt.

– Vi synes, at det her var en god anledning her på hjemmebane til at invitere jer alle sammen, som har lyst til at laere os endnu bedre at kende ved at laese vores bog, indenfor.

Denmark Open var det perfekte tidspunkt for os til at få den ud, så det var et helt bevidst valg.

Rytter småskadet

Til Denmark Open var damedouble­n millimeter fra at ryge ud til de bulgarske modstander­e i anden runde, men netop det faktum, at de bruger så meget tid sammen både på og uden for banen, hjaelper dem til at blive bedre badmintons­pillere, når de står det virkelig gaelder.

– For os er det 100 procent en fordel.

– Vi ved, hvor vi har hinanden, og i en kamp som i dag (i går, red.), hvor vi er presset til det yderste, ved vi, at vi står sammen.

I kvartfinal­en skal den danske duo op mod japanerne Naoko Fukuman og Kurumi Yonao, som de møder i dag. Kamilla Rytter Juhl har dog pådraget sig en skade i knaeet, som først skal undersøges, før de to er helt klar til dysten.

– Vi ved, hvor vi har hinanden, og i en kamp som i dag (i går, red.), hvor vi er presset til det yderste, ved vi, at vi står sammen, fortaeller Kamilla og Christinna.

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ??
FOTO: STINE TIDSVILDE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark