Ekstra Bladet

Jeg er ked af det MIE Ø. TIL AFDANSNING­SBAL:

Svømmeren kylet ud af 'Vild med dans'

- NICK STURM nick@eb.dk

Dette års udgave af det populaere tvprogram 'Vild med dans' lakker mod enden.

Efter fredagens udsendelse er under halvdelen af nydanserne tilbage, for vanen tro kyler dommerkvar­tetten og hr. og fru Jensen en danseglad kendis ud af programmet fredag efter fredag i månedsvis.

Denne gang blev det så svømmer Mie Ø.s tur til at vaere hovedperso­nen i afdansning­sballet, efter hun hun havde fået en ekstra chance til at vinde danskernes hjerter i en omdans med Iben Hjejle.

Smertefuld­t farvel

Mie Ø. var tydeligt berørt, efter vaerterne, Claus Elming og Sarah Grünewald, gjorde det klart, at hun havde danset sin sidste dans.

– Jeg er ked af, at jeg skal forlade alt det her og alle de dejlige mennesker. Jeg skal vise mine nye dansemoves på Jomfru Ane Gade, lovede Mie Ø.

Inden programmet afslørede Mie Ø., at dans ligger langt fra hendes våde hverdag.

– Jeg er ikke vant til at gå i kjoler. Normalt har jeg bare håret sat op i en knold, og jeg går ikke med makeup, så det bliver noget af en forvandlin­g, har Mie Ø. tidligere sagt til TV 2.

Dommerne var heller ikke tilfredse med svømmerens praestatio­n.

– Jeg ville godt have, at du turnerede dine fødder lidt mere, men du ser forrygende ud, sagde Britt Bendixen.

Dansedarli­nger i top

Sofie Lassen-Kahlke scorede atter den højeste karakter hos dommerne. Hun og partneren Michael Olesen fik karakteren 29, mens Iben Hjejle endte på 27.

I sidste uge snuppede Iben Hjejle den højeste karakter, efter Sofie Lassen-Kahlke havde lagt sig i front tre fredage i traek.

Dommerne var begejstred­e for både Sofie Lassen-Kahlke og Íben Hjejle.

– I dans skal man kunne bevaege sig, og Sofie, du kan virkelig bevaege dig, sagde Nikolaj Hübbe.

– Det bliver en rigtig flot aften i aften. Det er det allerede. Det var en rigtig flot slowfox, sagde Britt Bendixen til Iben Hjejle. Mie Ø. Nielsen og Mads Vad måtte sige farvel i aftes.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ??
FOTO: MOGENS FLINDT

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark