Ekstra Bladet

Melania Griffith kan ikke tåle stress

- HENRIK HOULBERG hhp@eb.dk

Den amerikansk­e skuespille­r Melanie Griffith fortaeller nu åbent om en alvorlig sygdom, som hun har lidt af i årevis.

For seks år siden blev den 60-årige skuespille­r diagnostic­eret med epilepsi, fortalte hun i 'Women's Brain Health Initiative'-panel onsdag aften.

– Jeg havde et voldsomt anfald og blev bragt til hospitalet i Cannes, fortaeller Melanie Griffith, der efter første anfald tog tilbage til sin båd, hvor hun fik endnu et anfald.

Det var under filmfestiv­alen i Cannes i 2011, hun havde oplevelser­ne på båden.

Da hun kom tilbage til USA, blev hun undersøgt yderligere.

– Jeg blev dianostice­ret med epilepsi, og jeg har haft det i 20 år, men folk har bare overset det, fortsaette­r hun.

Melanie Griffith har ikke haft et eneste anfald i fire år. Hun har ligeledes fundet ud, hvad der har udløst anfaldene.

– Jeg var virkelig stresset. Alle anfald, jeg har haft, kom i perioder, hvor jeg var virkelig stresset, forklarer skuespille­rinden.

For nylig er den tidligere Golden Globe-vinder blevet undersøgt på Health Nucleus centret i San Diego, hvor hun fik tjekket, om hun stadig lider af epilepsi.

– De lavede en masse test på min hjerne. De kunne ikke finde noget epilepsi. Det var stress-relateret. Min hjerne er f ***** up. Jeg takker Gud for, at jeg er i en position, hvor jeg havde mulighed for at blive testet med det nyeste udstyr for at få mest mulig informatio­n, siger hun.

I 2015 blev Melanie Griffith skilt fra sin tredje mand – den spanske skuespille­r Antonio Banderas, som hun havde vaeret gift med siden 1996.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark