Ekstra Bladet

NICKI P. FORTSAETTE­R KARRIEREN: Regner med VM-wildcard

Den danske speedway-stjerne har fået kontrakt med en svensk klub for 2018. Han regner også med VM-wildcard

-

– Det er kun knoglerne, som mangler det sidste. Jeg kan maerke, at det går fremad, og det synes laegerne også nu, siger Nicki Pedersen. Fremtiden på speedwayba­nerne har vaeret usikker for den tidligere verdensmes­ter Nicki Pedersen, siden han 24. maj kom slemt til skade under et ligaløb i Holsted.

Siden har han ikke deltaget i konkurrenc­er, og han har i samråd med laeger og familie haft overvejels­er om et karrierest­op, men de tanker kan han nu laegge på hylden.

Nu er der givet grønt lys til, at Nicki Pedersen kan fortsaette karrieren, siger han fredag til Ritzau, efter han har indgået en aftale for naeste saeson med den svenske klub Västervik Speedway.

– Når du nu har skrevet kontrakt med en svensk klub, så er der vel ikke laengere tvivl om, hvorvidt du kan fortsaette karrieren?

– Nej, det er der ikke. Efter den sidste skanning har jeg vaeret ved godt mod. Det går rigtig godt, og jeg traener rigtig godt. Jeg tror aldrig, jeg har haft et kondital på 64 i oktober før i min karriere.

Det går fremad

– Det er kun knoglerne, som mangler det sidste. Jeg kan maerke, at det går fremad, og det synes laegerne også nu, siger Nicki Pedersen.

Bruddet på nakken volder ham ikke laengere store smerter, og den besked har han også givet videre til dem, som bestemmer, hvem der skal have wildcard til VM-serien i naeste saeson.

– Jeg har vaeret indkaldt til et møde mellem nogle af de større herrer, som har vaeret interesser­ede i, hvordan jeg har haft det.

– Det har de vaeret, fordi der snart skal uddeles nogle wildcards til grandprix-serien i naeste saeson, og der har jeg fået en god indikation på, at jeg er blandt dem, som får et.

I Sverige før

– Jeg regner med at få et, men jeg vil selvfølgel­ig se det sort på hvidt, før jeg fejrer noget, siger Nicki Pedersen.

Danskeren kørte også for Västervik fra 1999 og tre saesoner frem.

Nicki Pedersen kørte senest i den svenske liga i 2016, da han repraesent­erede Lejonen.

I naeste uge skal han til Polen for også at sikre sig en kontrakt for 2018 i det speedwayga­le land.

 ?? FOTO: /RITZAU/JAREK PABIJAN ??
FOTO: /RITZAU/JAREK PABIJAN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark