Ekstra Bladet

Pletskud fra DR

- Allan Grøn Asavaenget 16 Randers NV

Jeg sad igen klisteret til skaermen for at se sidste afsnit af DR’s ’Historien om Danmark’, og jeg vil begynde med at rose Lars Mikkelsen for hans behagelige og flotte fortaeller­stemme.

Jeg forstår dog ikke, hvorfor DF’s Søren Espersen kritiserer serien og kalder den venstreori­enteret propaganda.

I stedet for at bruge tid på at kritisere en god dokumentar­serie så brug dog tiden på at føre politik, som danskerne kan huske som noget, der er vaerd at huske.

Afsnittet i søndags viste rigtig godt det sammenhold, danskerne viste under besaettels­en, og så er det ikke nødvendigt at fremhaeve enkelte personer.

I så fald skulle Hvidsten Gruppen, Bopa, Churchill Gruppen, Flammen og Citronen, Grev Bernadotte m.fl. også naevnes, men så ville afsnittet blive alt for langt.

Jeg vil anbefale Søren Espersen at gå ind på DR’s ’Bonanza’, hvor der er et udvalg af serier og programmer, der går i dybden med personer og modstand Søren Espersen skulle hellere lave politik i stedet for at kritisere ’Historien om Danmark’, mener Allan Grøn. under besaettels­en. Der er også lavet mange gode spillefilm, der foregår under besaettels­en. En sådan filmsamlin­g kunne Søren Espersen

eventuelt få i julegave fra partiet.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark