Ekstra Bladet

Nu vil han også betale for fest

ANNA MEES AFLØSER:

- THOMAS RIBER-SELLEBJERG JONAS SAHL THOMAS GÖSTA SVENSSON KRISTIAN BRÅRUD LARSEN

Tommy Petersen og Anna Mee Allerslev er meget taette. Og nu er de blevet endnu taettere.

Anna Mee har betalt over 65.000 kroner tilbage til københavne­rne for lån af rådhuset, og nu vil afløseren Tommy Petersen gøre slyngvenin­den kunsten efter. Han er også klar til at punge ud.

Tommy Petersen holdt 10. marts i år sin 40-års fødselsdag på Københavns Rådhus. Og selv om det umiddelbar­t er inden for reglerne af lån af lokaler, så vil den nye radikale leder i København nu betale for lokalet.

– Jeg har nu bedt om at få en regning for arrangemen­tet, siger Tommy Petersen.

Tommy Petersen benyttede sig af privilegie­t, som alle folkevalgt­e på rådhuset har, til at låne lokaler på rådhuset. Det er ganske gratis, hvis det altså ikke er en privat reception, men derimod en officiel forsamling af samarbejds­partnere.

Helt praecist holdt han fødselsdag­sfesten i biblioteke­t på rådhuset i tidsrummet mellem klokken 15 og 17.

Ifølge Tommy Petersen var det ren forretning, og han havde til lejlighede­n inviteret 80 til 90 personer bestående af venner, familie, fagforenin­ger og andre organisati­oner.

Åbenbaring

Han forklarer selv, at han ikke skal betale for at låne lokalet. Men han er alligevel kommet på andre tanker.

– Jeg betalte selvfølgel­ig for al forplejnin­g selv og alt andet på naer lokalet, som folk jo ikke gør, når de holder jubilaeer eller runde arrangemen­ter.

Det var først i går, mere end et halvt år efter fødselsdag­en og et godt stykke tid efter, at Anna Mee betalte tilbage, at Tommy Petersen bad om en regning.

– Igennem hele den her debat, der har vaeret med Annas bryllupsre­ception og alt sådan noget, så har jeg også taenkt, at det var et underligt privilegie, derfor har jeg bedt om regning, forklarer han.

– Jeg synes, at det har vaeret en rigtig vigtig debat omkring brugen af rådhuset og om politikern­es muligheder for sådanne ting her, siger Tommy Petersen.

Bakkede Anna Mee op

Tommy Petersen har kørt et saerdeles taet parløb med Anna Mee. Både profession­elt og privat.

De to optraeder sammen adskillige steder på sociale medier, hvor Tommy Petersen omtaler Anne Mee som sin ’smukke ven’.

Han har også vaeret hendes vaebner i det stormvejr, hun har vaeret i gennem de seneste par uger, hvor de sideløbend­e også har ført valgkamp sammen.

Da en anden radikal kandidat, Randi Hjortholm, i weekenden – før Anna Mees afgang – meldte sig på banen og offentligt undsagde den radikale borgmester, var Tommy Petersen også straks på banen og bakkede vennen op i medierne. sahl@eb.dk; tgs@eb.dk; trs@eb.dk; kbl@eb.dk

Jeg syntes, det har vaeret en rigtig vigtig debat omkring brugen af rådhuset og om politikern­es muligheder for sådanne ting her

 ??  ??
 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Parløb
Tommy Petersen (th.) går nu i Anna Mee Allerslevs fodspor, og vil betale penge tilbage til rådhuset.
FOTO: ANTHON UNGER Parløb Tommy Petersen (th.) går nu i Anna Mee Allerslevs fodspor, og vil betale penge tilbage til rådhuset.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark