Ekstra Bladet

Ny chance i naeste uge

-

Selv om man ikke nåede at vaere først ved tasterne i går, er der en ny chance i naeste uge. På fredag saettes iPhone X nemlig til salg i de fysiske butikker.

Har man tålmodighe­d til at tage chancen og stille sig i kø ved en telebutik, er der mulighed for at finde den eftertragt­ede model her. Hos blandt andet Telenor holder man således tidligt åbent klokken otte på fredag i fem store butikker landet over. Her lover man, at der vil vaere alle størrelser og farver af iPhone X.

Pas på med privat køb

Også andre teleselska­ber ventes at saette telefonen til salg i butikkerne, men forvent et meget lille antal modeller til salg.

Et andet sted, hvor man kan få fingrene i iPhone X, er på det private marked. Men her gaelder det om at passe på.

Der skal nok vaere svindlere, der forsøger at narre købere til at sende penge for en telefon, de aldrig får. Køb derfor alene en iPhone X af private, hvor du kan få telefonen fysisk i hånden, før du betaler.

Vaer også opmaerksom på, at da prisen for telefonen er høj, skal man vaere varsom med, hvem man aftaler at mødes med.

Tjek de oplysninge­r, saelgeren deler med dig. Hvis du er det mindste i tvivl om personens identitet eller motiver, så drop mødet, og lev med, at der er ventetid hos de officielle forhandler­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark