Ekstra Bladet

Ditte Okman Sikke et drama, Anna Mee

MEN JEG GRAEDER TØRRE TÅRER: Ditte Okman har ikke meget tilovers for den afgåede borgmester

- DITTE OKMAN PRIVATFOTO

Hovedstade­ns selvudråbt­e bydronning sendte onsdag en pressemedd­elelse ud om, at hun nu – og af såkaldt ’personlige årsager’ – valgte at traede tilbage som beskaeftig­elsesog integratio­nsborgmest­er. Det var også grundet en ’historie’.

Jeg ved ikke med jer, men jeg har sjaeldent set mere indstudere­t armslaengd­e-forklaring, garneret med lidt martyrium. På det blot 15 minutter lange pressemøde måtte vi forstå, at det faktisk var lige før, hun slet ikke kunne se tilbage på sit bryllup med glaede, selv om hun elsker sin mand. Buhu! Jeg graeder tørre tårer. Hvordan hun ser tilbage på sit bryllup, det kan kun vaere hendes egen hovedpine. Det er ingen andre end hende selv, der er skyld i den ’historie’, hun er havnet i.

Men BT – og alle vi andre – vi kunne jo som bekendt bare rende og hoppe!

Hvordan gaesterne i øvrigt ser tilbage på arrangemen­tet, det må vaere med mindet om sult. I sin 134 sider lange mailkorres­pondance med landets mest hårdtprøve­de embedsmand – og nu med weddingpla­ner på cv’et, Christophe­r Vittrup Andersen – afslørede hun i hvert fald, hvordan hun inviterede intet mindre end 350 gaester – men kun bestilte 300 stykker smørrebrød.

Det bryllup har om ikke andet vaeret en god forretning!

Rethaveris­k kultur

Efter at vaere sluppet af med bylden, der kan ende med at inficere hele Radikale Venstre i København, trådte landsforma­nden frem på DR med ansigtet i de rette folder.

– Ingen kunne have forudset dette forløb, sukkede Morten Østergaard. Aha!? Altså lige bortset fra de tusindvis af danskere, der forsøgte at banke ind i hovederne på både ham, Anna og hendes gode ven Tommy, at de efterhånde­n utallige uetiske handlinger ikke hørte hjemme nogen steder.

Men BT – og alle vi andre – vi kunne jo som bekendt bare rende og hoppe!

Det er svaert at vide på onsdagens mystiske udmeldinge­r, om de radikale overhovede­t mener, hvad de siger. I hvert fald slog partiet fast, at de stadig ikke har fattet en brik af problemati­kken, når de vaelger at saette Tommy Petersen ind som konstituer­et borgmester – ham, der har vaeret hendes ubetinget største støtte, som har forsvaret hende og alle hendes dispositio­ner til det sidste; forsvaret den rethaveris­ke kultur i toppen.

Flot! – Det faktisk var lige før, Anna Mee ikke kunne se tilbage på sit bryllup med glaede. Buhu! skriver Ditte Okman.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark