Ekstra Bladet

Ole boller med maend – og konen syr hans fetich-udstyr

-

Dengang jeg var lille, voksede jeg op i et parcelhus i et nybygget kvarter i Farum. Taet på Furesøen, kommunesko­len og Ellegården, hvor jeg gik til spejder.

Mine foraeldre havde ret travlt med deres arbejde og liv og kom konsekvent for sent til det, der vist hedder ’skole-hjem-samtaler’ og til foraeldrem­øder – hvis de overhovede­t dukkede op.

Jeg syntes, de var pinlige. At de aldrig rigtig var til stede. Pinligt, at de ikke vidste, hvad mine venner hed eller kendte deres foraeldre.

I dag har jeg en ven, der har bollet med 22 mennesker på én aften! Flere af mine venner har vaeret til fetich-fester. Mange har haft utroskab inde på livet.

WTF Doks

På dr.dk kan man finde en raekke såkaldt ’WTF Doks’, der handler om hverdagens outrerede, og jeg faldt over dokumentar­en om Annie og Ole, der er gift på 36. år, da Annie finder ud af, at Ole boller med maend.

Det bliver hun lidt ked af, men hun er sådan set heller ikke interesser­et i at miste Ole, så ikke nok med, at hun aeder utroskaben, så begynder hun at involvere sig. Hun laerer elskernes navne at kende og syr endda fetich-kostumer til hele laederklub­ben. Børnene er målløse – men tager det forbløffen­de paent. Faktisk bliver det først svaert for dem, da moderen også begynder at bolle med andre maend. Og i al angst for at miste sin mand, Ole, forelsker hun sig selv i en bolleven.

Ordinaer barndom

Jeg ved sgu ikke … men på en eller anden måde virker min egen barndom praecis lige så ordinaer og småborgerl­ig, som den faktisk var.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark