Ekstra Bladet

Piotr: Jeg forstår godt, at hun er lidt sur

-

Som så ofte før var Caroline og Piotr Wozniacki ikke helt enige i analysen af gårsdagens kamp, der endte med et nederlag i tre saet til franske Caroline Garcia med de aparte cifre 6-0, 3-6, 5-7.

Det kan godt slå gnister mellem de to så taet forbundne tennissjae­le i minutterne efter, men her og nu i Singapore handler det om, at de finder taktisk fodslag før dagens semifinale.

For heldigvis var nederlaget kosmetisk i sin betydning.

– Hvis Caroline vil vinde i morgen (i dag, red.), skal hun tage denne lektie meget seriøst. Kommer hun ikke af med sin utilfredsh­ed, taber hun, sagde Piotr Wozniacki kort efter.

– Jeg kan godt forstå, at hun er lidt sur på sig selv, når hun var to bolde fra sejren.

– Dit job er vel at få hende mentalt bragt i det rigtige leje?

– Nej, det er hendes egen opgave. Fra mig skal hun høre nogle andre ting, og så skal hun samle sammen og blive frisk til i morgen.

En halv time efter den samtale var Caroline tydeligvis allerede i gang med at bearbejde sin skuffelse og kigge fremad.

Det var de små marginaler, der skilte

– Det er fint, at jeg har en ny kamp. Det er der, det gaelder, sagde Wozniacki, der først og fremmest aergrede sig over nederlaget som et aergerrigt sportsmenn­eske.

– Det var de små marginaler, der skilte, og jeg føler, at jeg kunne have vundet. Jeg er foran 5-3 i første saet, bemaerkede Wozniacki, der var to bolde fra at serve kampen hjem.

– Men sådan er det. Nu handler det bare om at komme videre, sagde hun og lød dermed som en, der allerede var i gang med lektierne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark