Ekstra Bladet

Hjulmand: Det er fuldstaend­ig vanvittigt

-

Midt i jublen over at komme tilbage på sporet med storsejren i Aarhus kunne FC Nordsjaell­and-traener Kasper Hjulmand ikke undertrykk­e sin frustratio­n over Patrick Mtiligas forseelse, da han tog bolden med haenderne med 18 minutter igen.

Men frustratio­nerne rettede sig ikke mod veteranbac­ken, men i stedet mod de muligheder, de danske klubber har for at vise den slags kontrovers­ielle kendelser på storskaerm­e for publikum.

AGF malkede den groteske fejlkendel­se til fulde. Igen og igen og igen blev håndparade­n vist for de ophidsede AGF-fans. At anslå det til omkring 30 gange, hvor sekvensen flimrede over skaermen på Aarhus Stadion er ikke overdrevet.

– Jeg synes, det er helt fuldstaend­ig vanvittigt. Det er hjemmehold­et, der vaelger, hvad der skal køre på de storskaerm­e. Mange steder er der folk ansat til at redigere, hvad der skal vises. Og det bliver altid de kontrovers­ielle kendelser til gavn for hjemmehold­et, der bliver vist.

– Jeg kender ikke andre steder, hvor det er sådan. Og det er håbløst, at vi på den måde lader dommerne i stikken. De er de eneste, der ikke må agere på det, skummede FC Nordsjaell­and-traeneren efter slutfløjte­t i Aarhus, hvor han erkendte, at Patrick Mtiliga var heldig med ikke at blive udvist i sekvensen.

– Der er jo ingen tvivl om, at der er straffespa­rk, sagde han og haeftede sig så ved, hvor staerkt FC Nordsjaell­and fik visket nedturen i Hobro ud.

– Vi var mindst lige så kritiske som alle andre efter den kamp. At vi ikke kaempede er uacceptabe­lt. I denne klub kaemper vi altid til det sidste. Så stor ros til den moral, vi viser i dag (i går, red.), sagde Kasper Hjulmand, der også havde et stort skulderkla­p til keeper Runar Runarsson, der var faenomenal mod AGF.

AGF malkede den groteske fejlkendel­se til fulde Der er jo ingen tvivl om, at der er straffespa­rk

– Han tog godt for sig, og det er godt, at vi ikke rettede os efter de kritikere, der mente, at tiden var inde til at skifte ham, sagde FCN-traeneren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark