Ekstra Bladet

Konklusion:

- Pris: Konklusion: Pris:

Playstatio­n 4 er først og fremmest en spilkonsol. Og du skal ikke købe den af andre grunde. Kataloget af apps til streaming er dog en fed bonus for de spilgale. Set til 1999 kroner. Ligesom Playstatio­n 4 har Microsoft et braendende ønske om at supplere spilopleve­lsen med videostrea­ming.

Det ønske har de haft siden den første Xbox, der i visse kredse blev kaldt en 'trojansk hest i stuen', fordi Microsoft håbede på, at folk pludselig ville tage deres spilkonsol i brug til streaming, hvis bare apps blev tilføjet.

Desvaerre er drømmen ikke for alvor blevet realiseret. I hvert fald ikke i Danmark, hvor der mangler apps til de fleste streamingt­jenester.

Det er dog fedt, at man kan se udvalgt indhold fra Netflix i 4K HDR-kvalitet, men det er bare ikke nok, når DR, TV2, Amazon Prime Video og mange andre tjenester mangler.

Det er også godt, at der er et UHD Blu-raydrev i, men salget af skiver er i frit fald i Danmark og dyre at købe.

Du skal derfor købe Xbox One S, fordi du ønsker en spilkonsol. Xbox One S bruger også relativt meget strøm og er langsom til at starte apps.

Xbox One S er en spilkonsol med et braendende ønske om også at vaere streamingb­oks. Den drøm er bare aldrig realiseret i Danmark. Set til 1699 kroner.

 ?? FOTO: MICROSOFT ?? Xbox One S.
FOTO: MICROSOFT Xbox One S.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark