Ekstra Bladet

HOVSA Se min kjole, den ligner din!

- Ls@eb.dk

Aftenens vaertinde, Nina Wedell-Wedellsbor­g, og kronprinse­sse Mary tog det pudsige sammentrae­f med et smil.

Men det var ikke vinderen, designeren Laerke Andersen, der stjal fokus ved arrangemen­tets begyndelse. Det var i stedet kronprinse­sse Mary, der ankom i praecis den samme kjole som aftenens vaertinde, fondsbesty­relsesmedl­em i Magasin Fonden Nina Wedell-Wedellsbor­g.

Det pudsige sammenfald var dog ikke noget, der kunne tage humøret fra hverken Nina Wedell-Wedellsbor­g eller kronprinse­ssen, der brød ud i grin, da de opdagede misaeren.

– Naturligvi­s er det noget, man helst vil vaere foruden, men det er faktisk ret sjovt. Man skal finde det humoristis­ke i det, smilede kronprinse­sse Mary til BilledBlad­et, da hun blev spurgt til kjolen, som er lavet af den danske designer Britt Sisseck.

Efterfølge­nde indtog kronprinse­ssen samt vaertinden scenen og hyldede designtale­ntet Laerke Andersen.

– Det er vigtigt, at vi støtter

de unge og dygtige talenter, vi har her i Danmark, konstatere­de kronprinse­sse Mary.

Glad for reaktionen

Arrangemen­tet blev holdt i Kunsthal Charlotten­borg i det indre København. Britt Sisseck har ikke ønsket at udtale sig til Ekstra Bladet, men gennem sin presseansv­arlige Maria Steven siger hun om kjolesamme­nfaldet:

– Det er ikke noget, Britt eller vi har stilet efter eller ønsket for Mary, Nina eller brandet for den sags skyld. Men nu er det sket, og så er vi da beaerede over, at to så stilfulde kvinder vaelger den samme kjole fra Britt Sisseck, siger hun og fortsaette­r.

– Det, vi virkelig vaerdsaett­er, er, at de håndterede det virkelig flot og med et glimt i øjet.

Ekstra Bladet har forgaeves forsøgt at få en kommentar fra Nina Wedell-Weddelsbor­g.

 ?? FOTO: MICHAEL THOUBER/INSTAGRAM ??
FOTO: MICHAEL THOUBER/INSTAGRAM

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark