Ekstra Bladet

Kim Wall parteret med sav

-

Den sav, som dykkere fandt i Køge Bugt for nogle uger siden, blev brugt til at partere liget af Kim Wall med.

Det kom frem under gårsdagens pressemøde.

– Politiet, anklagemyn­digheden, heden, Peter Peter Madsen Madsen og og hans hans forsvarer forsvarer er er enige enige om, om, at det var Peter Madsen, der at det var Peter Madsen, der har har parteret parteret Kim, Kim, og og det det er er sket med den sav, som er funsket med den sav, som er fundet. det. Da Peter Madsen nu har Da Peter Madsen nu har erkendt, at han parterede erkendt, at han parterede den svenske kvinde, så er de den svenske kvinde, så er de tekniske undersøgel­ser af tekniske undersøgel­ser af saven ikke så interessan­te, saven ikke så interessan­te, fortalte Jens Møller. fortalte Jens Møller. Under en af fristforlæ­ngelUnder en af fristforlæ­ngelserne refererede specialans­erne refererede specialank­lager Jakob Buch- Jepsen klager Jakob Buch- Jepsen til et vidne, som har forklatil et vidne, som har forklaret, at han så Peter Madsen ret, at han så Peter Madsen gå med en sav med orange gå med en sav med orange håndtag mod ubåden, få ti- mer før den sejlede ud.

Jens Møller har dog endnu ikke bekræftet, om den fundne sav har samme karakteris­tika som den, vidnet har set.

Partering under vandet

Peter Madsen har erkendt, at han parterede Kim Wall på ubåden. Drabschefe­n har tidligere fortalt, at politiets teori går på, at parteringe­n er sket under vandet.

– Nautilus har været neddykket fra klokken 4.40 til omkring 8.25. Så kommer den op, og så henholdsvi­s driver den og sejler i cirka 40 minutter yderligere indtil klokken 9.05, sagde Møller og tilføjede:

– Hypotesen har gået på, at Kim er blevet parteret i de fire timer, som ubåden har været neddykket.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark