Ekstra Bladet

Stadigt flere muslimer vender ryggen til os

- TRE UD AF FIRE MEN SPØRGSMÅLE­T I 1983 VAR DER INDVANDRER­E OG STADIGT FLERE FRA INTERNATIO­NALE DET STRIDER SKYDERIERN­E,

danskere mener, at udlændinge skal assimilere sig i vores samfund. Det er godt.

Vores nationale værdifælle­sskab og den danske kultur er resultatet af århundrede­rs sorterings­proces, hvor gode idéer er valgt til og dårlige sorteret fra. Vi skal under ingen omstændigh­eder ofre vores værdier – og slet ikke for en udemokrati­sk, undertrykk­ende og voldelig islamisk kultur.

er: Vil alle indvandrer­e og efterkomme­re assimilere sig? Og hvis ikke – hvad gør vi så?

Politikern­e har i årtier ladet landets grænser stå åbne for et ekstremt stort antal migranter fra de muslimske lande; mennesker, der er rundet af værdier, som er i direkte opposition til de danske.

60.000 ikke- vestlige indvandrer­e og efterkomme­re i Danmark. I dag er her 477.000. Det er en ottedoblin­g på bare én generation.

Hvis migranter fra de muslimske lande i samme grad som andre havde tilpasset sig vores værdier og opdraget deres børn til at blive gode danske medborgere, så ville antallet have været uvæsentlig­t. Men sådan er det ikke gået.

efterkomme­re fra de muslimske lande er overrepræs­enterede i kriminalit­ets- statistikk­erne og underrepræ­senterede på arbejdsmar­kedet. Og deres særkrav om halalkød i offentlige institutio­ner, kønsopdelt undervisni­ng i offentlige svømmehall­er og moskéer, hvorfra der prædikes had mod danske værdier, er blevet hverdag i alt for mange danske byer.

Vi bydes et samfund med mere og grovere vold, koran- klodser i gaderne og politibesk­yttelse af jøder, debattører og an- dre, der formaster sig til at kritisere islam. Og trods milliarder af kroner ’ investeret’ i at give muslimer en god tilværelse i Danmark og trods politikern­es utallige lappeløsni­nger bliver problemern­e værre år efter år.

herboende muslimer vender ryggen til vores kultur og værdier.

Da historiker Uffe Østergaard for nyligt skrev en klumme om, at vi skal kræve, at indvandrer­e assimilere­r sig, svarede Muslimsk Ungdom i Danmark, at ’ assimilati­on er fuldstændi­g udelukket’.

undersøgel­ser ved vi, at 65 pct. af alle muslimer i Europa mener, at religiøse love er vigtigere end demokratis­k vedtaget lovgivning. Og fra danske undersøgel­ser ved vi, at herboende muslimer år for år bliver stadigt mere religiøse. I 2015 mente hele 77 pct. af herboende muslimer, at Koranens ord skal følges fuldt ud.

Det er tid til at vende udviklinge­n og genrejse Danmark

imod danskernes vilje, og det har fatale konsekvens­er for vores samfund, at stadigt flere iblandt os vender sig imod demokratie­t og statens voldsmonop­ol og mener, at landets love må vige, når de strider imod islam. Derfor bør vi gribe fat om nældens rod og løse problemern­e fra bunden ved at:

Indføre fuldt asylstop og hjemsende migranter på midlertidi­gt ophold, når deres opholdstil­ladelse udløber.

Stille krav om selvforsør­gelse til alle udlændinge.

Udvise kriminelle udlændinge konsekvent og efter første dom.

overfalden­e og optøjerne i stadigt flere dele af landet kan være en lille forsmag på, hvad der venter os, hvis ikke vi stopper afviklinge­n af vores frie og trygge samfund nu. Det er tid til at vende udviklinge­n og genrejse Danmark.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark