Ekstra Bladet

WATT IKKE I TVIVL: Grosjean kan mærke presset

Ekstra Bladets Formel-1 ekspert har store roser til Kevin Magnussen efter ottendepla­dsen i Mexico

- EMIL HANSEN emh@ eb.dk

– Kevin Magnussen har fortjent al den ros, han modtager fra alle sider oven på Mexicos grandprix. I en Haasbil, som ikke var spået en chance, kører han sig til en ottendepla­ds, hvilket teamet beskriver for dem er som at vinde løbet.

Sådan startede Jason Watt gårsdagens chat med Ekstra Bladets læsere, og så var kimen ligesom lagt til en snak, der i høj grad kom til at handle om den danske pragtpræst­ation – det er dog ikke helt glemt, at Lewis Hamilton kunne lade sig krone som verdensmes­ter.

Rædselswee­kend

Det havde ellers været lidt af rædselswee­kend for Kevin Magnussen, der døjede med en bil, der ikke rigtig gad det store. Det blev der lavet om på, da det gjaldt, og han susede ind i pointene, mens hold- kammeraten Romain Grosjean rodede rundt nede i den tunge ende.

Netop forholdet mellem de to Haas- kørere spurgte en bruger til. Han ville gerne vide, om Grosjeans opførelse på det seneste, med en opgivende attitude og udbrud over radioen, er et udtryk for, at han er presset af Magnussen.

– I den grad presset. Han ( Grosjean, red.) kan ikke lide tanken om, at de er jævnbyrdig­e. Der er pres på hos Haas, for Ferrari bliver ved at tale om, at de gerne vil have et af deres unge talenter i bilen senest i 2019, men gerne allerede næste år, forklarer Jason Watt.

Og selv om det ifølge en læser måske kunne være godt for Grosjean, at Kevin er der til at presse ham, så er det ikke helt sådan, virkelighe­den forholder sig ifølge Watt:

– Grosjean kan ikke lide presset fra Kevin. Uanset – Grosjean kan ikke lide presset fra Kevin. Uanset hvad en kører måtte sige til pressen, så er det altid rarere at have en teamkammer­at, han tæver hver gang, mener Jason Watt.

hvad en kører måtte sige til pressen, så er det altid rarere at have en teamkammer­at, han tæver hver gang

En præstation som søndagens får naturligt folk til at

spekulere i, om der kan vente større ting i fremtiden for Magnussen. En enkelt læser peger på, at Kevin Magnussens aggressive kørestil minder om Max Verstap-

pens, og eksperten er da heller ikke helt kold ved tanken om, at Red Bull- teamet kunne finde danskeren interessan­t.

– Kevin har stilen og et image, der ville gå godt i spænd med Red Bull. Lad os håbe, de kan se det samme til 2019, hvis Kevin får sig en god sæson med Haas næste år, lyder det fra Watt.

En af de bedste

Løbet i Mexico blev også det, hvor Lewis Hamilton sikrede sig sit fjerde verdensmes­terskab. Hermed træder han ind i en lynhurtig og lukket klub af kørere, der har vundet fire titler eller flere.

– Han er allerede på højde med de bedste gennem tiderne. Bare vent, til han stopper, så vil man for alvor tale om, hvor god han var. Mange har tendens til at synes, at de gamle stjerner er større end de nuværende, svarede Watt, da han blev spurgt til, hvad briten skulle gøre for at blive den største Formel 1- kører gennem tiden.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark