Ekstra Bladet

Bandetalsm­and slap med skrammer

-

En af de andre tre ramte ved tirsdagens drab er ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r identisk med en talsmand for Brothas-banden.

Personen, der slap med lettere skader, er identisk med bandetalsm­anden Mohammed A kaldet ’Plomo’ og ’Mo’.

I flere medier – blandt andet Ekstra Bladet – har han udtalt sig om konflikten med LTF.

For et par måneder siden mødte Ekstra Bladet 'Mo' på en afsideslig­gende parkerings­plads i Københavns omegn. Efter et kort interview stillede 'Mo' dengang fuldt maskeret og med korslagte arme op til et foto i eftermidda­gssolen.

Et par dage før mødet med Ekstra Bladet tonede 'Mo' frem på TV2, hvor han med haes stemme sendte en meddelelse til LTF.

– Loyal to Familia breder sig til Vestegnen, tager til Jylland og skraemmer de civile. Men det her, det er Nørrebro. Folk er af en helt anden støbning end resten af Danmark. Den er ikke laengere. Lad vaere med at med at tro, at det her er Vojens eller Skanderbor­g eller et eller andet, sagde han dengang.

Det ønskede han ikke at uddybe til Ekstra Bladet.

– Jeg har vist sagt det, der skal siges, sagde han dengang.

Udtalelser­ne fik Ekstra Bladets reportere til at spørge, hvorfor han ikke bar skudsikker vest, når han nu havde placeret sig i centrum af bandekonfl­ikten.

Til det svarede bandeveter­anen noget i retning af, at 'når tiden kommer, kommer den'.

Den tredje, der blev ramt, er ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r også bandeveter­an. I første omgang var hans tilstand kritisk. Men i går meddelte politiet, at hans tilstand nu var stabil.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark