Ekstra Bladet

Hvorfor kun 63 timer?

HÅRDT PROGRAM: FCK møder Brøndby, blot 63 timer efter at Europa League-opgøret mod FC Zlin er fløjtet af

- GISLE THORSEN – Hvem taenker du på? gisle@eb.dk

FC Københavns noget slidte spillertru­p kommer på hårdt arbejde resten af ugen.

Sølle 63 timer går der fra sidste fløjt i Europa Leagueopgø­ret mod tjekkiske FC Zlin torsdag aften, til derbyet mod Brøndby fløjtes i gang i nationalar­enaen søndag middag.

Og selv om han ikke sagde det direkte, er det tydeligt, at det ikke huer manager Ståle Solbakken.

Han havde gerne set, at hans mandskab havde fået laengere tid til at restituere før den meget afgørende kamp mod Superligae­ns førerhold Brøndby.

– Søndag kl. 12 … det er den korteste restitutio­nstid, man har lykkes at lave nogen sinde, men vi må vise, at vi kan klare det.

– Er du utilfreds med den korte restitutio­nstid?

– Jeg har ikke andre kommentare­r, end at det bare er at taelle timer. Men vi har vidst det i lang tid, og så må vi tage udfordring­en i stiv arm.

– Jeg synes, at det er helt FCK (her Federico Santander) mødte overmagten i Aserbajdsj­an. Men det mener Ståle Solbakken ikke er så overrasken­de. andre end mig, der skal have fokus på det.

– Jeg synes, at det er op til jer journalist­er. Jeg synes, at I skal arbejde med det. Jeg forholder mig til det, der kommer ud.

– Det er et job for den fjerde statsmagt, så jeg foreslår, at den arbejder lidt med det, sagde Ståle Solbakken, der dog ikke kommer til at saelge opgøret mod det tjekkiske midterhold.

FCK kommer til at stille i vaesentlig­t staerkere formation end i opgøret i Olomouc, hvor nordmanden gav flere profiler pause efter et hårdt program med også landskampe.

Akilleshae­l

Det er lidt vores akilleshae­l for tiden, at vi har vaeldig stor belastning på få spillere

– Det er lidt vores akilleshae­l for tiden, at vi har vaeldig stor belastning på få spillere. Nogle positioner er hårdt ramt, men jeg stoler på mine spillere.

– Det bliver ikke helt samme hold, der spiller torsdag og så søndag. Der kommer nogle aendringer, men det var der også kommet, hvis vi havde spillet mandag kl. 19, sagde Solbakken.

FC København har spillet uafgjort i sine tre første kampe i Europa Leagues gruppespil og er presset til fuld gevinst mod Zlin.

– Vinder vi, så ender det formentlig med en finale mod Sheriff i sidste kamp, som vi på forhånd havde håbet. Og vi har gode forudsaetn­inger for at vinde.

– Vi kommer aldrig til at saelge en europaeisk kamp. Vi var i en prekaer situation i udekampen sidst, men vi kan ikke spille en hel saeson for at komme i Europa og så smide det, når vi kommer ind.

– Det kommer ikke til at ske, lød det fra Ståle Solbakken.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark