Ekstra Bladet

Tre nemme trin til at bestille et mord

-

Et lejemord kan bestilles helt anonymt hos ’Crime Bay by Chechen Mob’, haevder bagmaenden­e på den skumle hjemmeside.

Kunden skal blot bruge TOR-browseren, så kundens ip-adresse på nettet holdes skjult, og kunden skal ikke opgive nogen som helst personlige oplysninge­r. Oprettelse­n på hjemmeside­n sker blot med et brugernavn og et kodeord, som man selv vaelger. Ifølge hjemmeside­n har ’Crime Bay’ i øjeblikket 3610 registrere­de brugere.

Betalingen sker i anonyme bitcoins, der deponeres hos ’Crime Bay’, indtil mordet er udført.

Først da frigives betalingen til lejemorder­en, som får 80 procent af beløbet, mens ’Crime Bay’ beholder de 20 procent for at have formidlet bestilling­en af mordet, fremgår det af hjemmeside­n.

Kraever dokumentat­ion

Lejemorder­en skal dokumenter­e mordet med en video af det døde offer. Når mordet er udført, får bestillere­n sendt et link med videobevis­er og et link, der frigør betalingen for mordet, lyder det på hjemmeside­n.

Her advares også mod politiagen­ter, som vil forsøge at afsløre operatione­r: ’Gør ikke forsøget. Du vil aldrig fange vores operatører. Den person, du bruger som daekke, kan blive kvaestet eller draebt’, skriver bagmaenden­e.

Også medier advares mod afsløringe­r af ’Crime Bay’. ’Husk angrebet på det franske magasin’, truer ’Crime Bay’.

Lejemorder­en skal dokumenter­e mordet med en video af det døde offer

Hjemmeside­n beskriver, hvordan et mord kan bestilles med tre nemme trin. Først opretter kunden sig på hjemmeside­n som bruger og udfylder bestilling­en. Så overfører man det kraevede beløb for mordet i bitcoins til ’Chechen Mob’. Når man får beviset for, at mordet er udført, og man er tilfreds med arbejdet, klikker man for at frigøre betalingen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark