Ekstra Bladet

Fra tragedie til oversvømme­lse

-

Få uger efter, at chippen var taget ud af tindingen hos Jens Holtegaard, fulgte en ny uoverkomme­lig ulykke, men nu heldigvis ’kun’ af materiel karakter.

Hvad de lokale medier dengang i efterårsfe­rien 2014 kaldte et ’monumental­t skybrud’ ramte ikke bare beboerne i den naerliggen­de landsby Elling.

Flere huse i Kvissel-området – herunder ejendommen, hvor det grufulde drab på Tine Holtegaard havde fundet sted få dage inden – blev også oversvømme­t af de enorme vandmasser flere steder i Nordjyllan­d.

– Jeg havde vaeret vaek fra huset i nogle dage efter drabet, husker Jens Holtegaard og spoler sit indre bånd tilbage til den dag, han for første gang returnered­e til sit og familiens hjem, efter at politiets teknikere havde arbejdet på gerningsst­edet og – ikke mindst – efter de ødelaeggen­de vandmaengd­er havde haerget husets stueetage.

– Jeg sad bare i min bil og kiggede tomt ud i luften. Jeg orkede ikke at gå ind i huset og se på skaderne, fortaeller Jens Holtegaard, som siden blev genhuset i et halvt år hos sin søster og svoger i et sommerhus.

Jeg sad bare i min bil og kiggede tomt ud i luften

De efterfølge­nde reparation­er løb op i cirka en halv million kroner.

Men i modsaetnin­g til snart sagt alt andet i Jens Holtegaard­s kaotiske liv blev finansieri­ngen af skaderne aldrig et problem.

– Vi kan ikke saette en finger på forsikring­sselskabet. Der var slet ingen slinger i valsen fra deres side, siger Jens Holtegaard.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark