Ekstra Bladet

Satudarah-medlem løsladt i sag om vold

KAMPHANER: Bandidos-rocker taesket i kiosk efter masseslags­mål ved boksestaev­ne

- SUNE FISCHER fish@eb.dk

En 32-årig mand, der ifølge sigtelsen er relateret til rockerklub­ben Satudarah, blev lørdag løsladt ved et grundlovsf­orhør i Retten i Glostrup på den Københavns­ke Vestegn.

– Retten fandt ikke, at der var begrundet mistanke i sagen, fortaeller anklager, Peter Godsk, der fortaeller, at manden fortsat er sigtet for grov vold.

Rockeren blev anholdt fredag.

Vold mod 46-årig

Episoden, som han er sigtet for at have deltaget i, udspandt sig om eftermidda­gen mandag 30. oktober, hvor en 46-årig mand, der ifølge sigtelsen har tilknytnin­g til Bandidos, blev overfaldet og taevet ganske voldsomt ved og i en kiosk, der ligger på Søborg Torv.

Her blev den 46-årige overfaldet af en gruppe maend, der taeskede løs på ham.

Ifølge oplysninge­r til Ekstra Bladet indgår overfaldet i den eskalerend­e konflikt mellem rockere fra Satudarah og Bandidos, der taendtes ved et boksestaev­ne i Herlev, hvor det kom til et voldsomt masseslags­mål.

Fnidder førte til vold

Slagsmålet havde rod i stridighed­er mellem en mindre gruppe navngivne, yngre rockere på den københavns­ke vestegn.

Tidligere havde en håndfuld Kiosken i Søborg hvor den 46-årige Bandidos-rocker blev overfaldet og taesket mandag eftermidda­g.

Hele den forgangne uge har vaeret praeget af forskellig­e episoder, hvoraf flere har vaeret ganske voldelige.

I går tog politiet konsekvens­en af konflikten, og

med rockerlove­n i hånden lukkede de samtlige rockerborg­eog huse, som de to klubber bruger som tilholdsst­eder på Sjaelland.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ??
FOTO: KENNETH MEYER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark