Ekstra Bladet

Konflikten mellem Satudarah og Bandidos

- Episoder 27. oktober: 28. oktober: 29. oktober: 30. oktober: 31. oktober: 1. November: 2. November:

i den seneste tid som Ekstra Bladet har kendskab til, der kan knyttes til konflikten mellem Satudarah og Bandidos:

Ved et boksestaev­ne i Herlev kommer det til masseslags­mål. To navngivne Bandidos-folk stikkes med kniv. Den ene såres lettere i benet, mens den anden kvaestes langt mere alvorligt af knivstik i maven. Her er der tale om en 46-årig, tidligere drabsdømt rocker.

Mindre skaermydsl­er mellem parterne i Ballerup i forbindels­e med, at parterne jagter hinanden. Desuden er der om eftermidda­gen skud mod en kiosk med spillehal på Tempovej. To maend på scooter affyrer skud og flygter på en scooter. Ingen bliver ramt.

Rockere jagter atter hinanden på dem Københavns­ke Vestegn. Det foregår ved, at rockerne i bil kører rundt og leder efter personer, der tilhører modpartens klub. Om aftenen affyres der skud mod privatboli­gen til en aeldre Bandidos-veteran, der bor ved Nørre Alslev på Falster. Udover rockeren er også hans kone og børn hjemme. Ingen bliver ramt.

Om eftermidda­gen overfaldes og taeskes en 46-årig Bandidosro­cker i en kiosk på Søborg Torv af en gruppe maend. Rockeren får blandt andet kørt en skåret flaske rundt i ansigtet. Senere samme aften finder politiet våben ved en tøjcontain­er ved Vaerebropa­rken i Bagsvaerd – et kendt hjemsted for Satudarah-folk. forsøges Bandidos’ klubhus i Køge antaendt, men det mislykkede­s, da den pågaeldend­e molotovcoc­ktail, der er kastet mod huset, ikke antaendes.

Fem-seks personer opsøger en tatovørbut­ik i Køge i åbningstid­en. Butikken udsaettes for haervaerk med køller, mens der er kunder i butikken. Ingen personer kommer til skade.

Café i Brøndby-området opsøges af en håndfuld maend, der med slagvåben kommer ind og begår lettere haervaerk på inventar. Ingen tilstedeva­erende kom til skade. Samme dag er der slagsmål mellem fire-fem rockere på en café, der ligger i gågaden. Her traekker en af rockerne en pistol, som han slår med. Samme aften affyres der skud mod Bandidos’ Lørdag morgen blev brandvaesn­et kaldt til Egedal, hvor der var brand i en bil, der holdt ved Satudarahs klubhus.

En tatovørbut­ik i Ballerup udsaettes for haervaerk af en gruppe maend. Her kommer en kvinde lettere til skade, da overfaldsm­aendene slår hende. Senere går det ud over en tatovørfor­retning i Frederikss­und. Ingen personer

Ved 05.45-tiden om morgenen rykker brandvaesn­et ud til en bil, der braender i en carport ved Satudarahs klubhus i Egedal. Bilen udbraender, men eller sker der ingen skader på klubhuset.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark