Ekstra Bladet

Stik os nogle kasser!

- 1-0-SEJRE, TRE

Nu anser jeg ikke Ståle Solbakken for at vaere noget nervevrag – og heller ikke når det kommer til den største klubkamp i Danmark, nemlig derbyet mellem FCK og Brøndby.

Alligevel vil jeg påstå, at han er en kende mere nervøs end saedvanlig før dagens brag. Fordi:

FCK leder – trods den fine sejr over Zlin i Europa League – stadig efter den spillemaes­sige form i Superligae­n.

Brøndby møder frem i strålende forfatning med fem Superligas­ejre i traek og masser af energi og selvtillid.

Et nederlag til Brøndby vil vaere en katastrofe, der muligvis kan sende FCK ud af mesterskab­skampen. For så bliver afstanden så stor, at FCK ikke selv kan afgøre, om de skal stå med guldet.

FCK er et hold, der både slider med formen, tilskuerin­teressen og tv-interessen, så en sejr over de evige rivaler vil falde uhyggeligt tørt

Under alle omstaendig­heder bliver det et brag af en kamp, men der er en ting, der skal aendres i forhold til samtlige fire derbyes i sidste saeson og et enkelt i denne, nemlig målscoring­en.

en 1-1 og 0-0 er det magre udbytte i fem kampe, og det fortjener en kamp med masser af intensitet, fight, naerkampe og fyldte tribuner ikke.

Ja, selvfølgel­ig er de to hold vanvittig påpasselig­e og får man det første mål, er man ikke så interesser­et i at gå efter det naeste i så vigtig en kamp.

Alligevel kunne man godt ønske sig, at håndbremse­n blive løsnet lidt, så derbyet med de fantastisk­e rammer også kan levere nogle kasser. Gerne i stil med FCK-FCM, der endte med syv mål.

Selvfølgel­ig taler al historik MOD Brøndby, der ikke har vundet i Parken siden 2004 og trods Et møde mellem FCK og Brøndby er naesten garanti for intensitet og fight. Men vi vil gerne se flere mål.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ??
FOTO: JENS DRESLING
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark