Ekstra Bladet

Udligninge­n

Et målmandsdr­op og dumt rødt kort spaendte naesten ben for Lyngby, men en sen scoring sikrede gaesterne et dramatisk point mod Nordsjaell­and

- EMIL HANSEN emh@eb.dk Gennemsnit 2,5

Danmarks absolut koldeste Superligas­tadion ligger i Farum, men vi skulle kun et minut ind i kampen, før Emiliano Marcondes var lige ved at fyre godt og grundigt op under hjemmehold­ets tilhaenger­e, da han sendte et dykkende skud afsted mod Lyngby-målet.

Det gad Lyngby dog ikke stå tilbage for, så efter otte minutter blev der smaekket et praecist hjørnespar­k ind i hovedet på Jeppe Brandrup, Lyngbys David Boysen scorer til 2-2 kort før tid og sikrer fortjent sit hold et point. der sendte gaesterne i front.

Hjemmehold­et fik, som det så ofte er med Nordsjaell­and, mere og mere af boldbesidd­elsen, mens Lyngby virkede tilfredse med at lure på det direkte spil op imod duen Kjaer og Ojo.

Det var umiddelbar­t de rødblusede, der fik mest ud af det kampforløb, da de i flere omgange svaermede faretruend­e taet på gaesternes mål.

Farligst blev det, da Ernest Asante pludselig var alene igennem mod Lyngbymåle­t – der var dog mere fart end praecision i fødderne i den situation fra angriberen.

FCN's store offensive profil, Emilano Marcondes, ville også lege med, da han sendte to naergående frisparksf­orsøg afsted, men måtte se henholdsvi­s Mikkel Andersen og ydersiden af stolpen afvise ham.

Anden halvleg begyndte som første sluttede, da FCN fik endnu et frispark på kanten af feltet. Nok engang tog Marcondes plads og den her gang, der strøg den i kassen bag en Mikkel Andersen, der så usaedvanli­g tung ud i situatione­n.

Kort efter blev ondt vaerre for gaesterne, da midtbaneko­meten Mathias Jensen tog en genial dribling og fulgte op med en kikset afslutning, der dog overrasked­e Michael Lumb i sådan en grad, at han fik sendt bolden i eget net.

Så så det svaert ud for Lyngby, og det blev kun vaerre, da Mikkel Rygaard med 25 minutter igen fik direkte rødt kort for et slag.

Asante, der allerede skyldte en kasse, havde chancen for at lukke kampen, men han var endnu engang pivhamrend­e uskarp.

Og det blev dyrt for kort før slutfløjte­t fik Lyngby hjørnespar­k. Klumpspil i feltet og en lang tå fra indskifted­e David Boysen og så stod der 2-2 til kaempe jubel for gaesterne. Mikkel Andersen .................

2 Jeppe Brandrup ...................

3 Thomas Sørensen ...............

3 Oliver Lund ..........................

3 Michael Lumb .....................

2 Lasse Fosgaard (77) ...........

3 Martin Ørnskov (67) ...........

3 Jepser Christians­en .............

3 Mikkel Rygaard ....................

1 Jeppe Kjaer (64) .................

2 Kim Ojo ................................

2 (64) Bror Blume .................

3 (67) David Boysen ..............

3 (77) Kristoffer Larsen .......... -

....................

 ?? FOTO: JENS DRESLING ??
FOTO: JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark