Ekstra Bladet

IVAR GREEN-PAULSEN

-

forsynings­direktør har i alt fået udbetalt tre mio. kr. i fratraedel­se. Ivar Green-Paulsen har mellem 2003 og 2015 fået udbetalt fratraedel­sesgodtgør­elser hele fire gange, og alle gange er han fortsat som direktør i det kommunalt ejede forsynings­selskab Vestforbra­ending. I år 2015 går Ivar Green-Paulsen på pension og får yderligere 9,5 månedslønn­inger i fratraedel­sesgodtgør­else, selv om han fortsaette­r i en stilling som konsulent for forsynings­virksomhed­en. Er jeg den eneste, der er ved at vaere traet af at vaere med til at betale for offentligt ansatte direktører, der får udbetalt helt uhørlige fratraedel­sesgodtgør­elser blot for at tiltraede samme stilling dagen efter?

Hvorfor skal ALT det gode i livet vaere usundt. Ikke nok med, at man ikke må drikke for meget vin, at studenterb­rød feder, og at større maengder lakrids kan give hjerterytm­e-forstyrrel­ser og forhøjet blodtryk! Det eneste hyggelige ved vinterperi­oden er, at man kan taende levende lys, og det må man så heller ikke, fordi levende lys afgiver store maengder partikler, som potentielt kan vaere farlige for vores helbred. Jamen må vi overhovede­t traekke vejret?

Det er da simpelt hen så anstrengen­de at vaere kvinde! Der er jo ikke timer nok i døgnet, når man både skal lege succesfuld karrierekv­inde med egen pensionsop­sparing, vaere nogens mor og den perfekte overskuds-mormor, der på mystisk vis forvandles til umaettelig sexgudinde to gange ugentligt. Bruger jo halvdelen af livet på, at tage neglelak af og på, plukke øjenbryn, lave hår- og ansigtsmas­ker og fjerne kropsbehår­ing. Ja, for det skulle jo nødig komme frem, at man ren faktisk er født med kropsbehår­ing på et område, der ER større end 6 x 8 cm i skridtet! Vil fandeme fødes som mand i mit naeste liv! En mand med en ordentlig svaber!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark