Ekstra Bladet

Det går ret godt for Christian Eriksen og Tottenham i øjeblikket. Okay, det er lidt af en underdrive­lse. For danskeren og London-klubben ligner i øjeblikket en størrelse, som er på vej til at tage de sidste skridt op på fodbold-Europas øverste hylde. Ik

MIO. KR.: 770 Christian Eriksen på traekker smilebånde­t voldsomt over prisskilt, teorien i der dyrere ham gør Ronaldo end

- POUL FERDINAND MADS GLENN WEHLAST EMIL HANSEN

Eriksen: Det er vildt

En pris, som får Christian Eriksen til at traekke lidt på smilebånde­t.

– Det er jo vildt, for det er sindssygt mange penge, siger han til Ekstra Bladet og fortsaette­r:

– Det er ikke rigtig noget, jeg bruger tid på. Det handler om, hvordan folk ser det udefra, og alle spillere har jo et prisskilt siddende på sig.

– Det handler jo også om, hvor gammel du er, hvor lang tid du har tilbage af kontrakten og sådan noget. Der har Ronaldo jo nogle flere år på bagen, konstatere­r Danmarks største fodboldnav­n, der af Irlands landstraen­er, Martin O’Neill, er udråbt som den største trussel mod irsk VM-deltagelse.

Det bekymrer dog ikke det danske VM-es, der er vant til opmaerksom­heden fra modstander­ne.

– Det er ikke så meget anderledes end alle de andre kampe, vi spiller. Jeg er vant til, at der er fokus, men jeg tror ikke, at de kun fokuserer på én spiller. Men det håber jeg. For min skyld må de gerne, for så er jeg sikker på, at der er andre spillere, der tager over, siger Christian Eriksen, der med garanti også forhøjer sin egen pris, hvis det lykkes at fortsaette sin brandvarme målform på landsholde­t, hvor det er blevet til 12 mål i de seneste 13 kampe.

Det er dog ikke pengene, der fylder, når tankerne handler om muligheden for at sikre karrierens anden VM-billet.

– Det vil vaere kaempestor­t. Jeg var med for at snuse lidt sidst (i Sydafrika i 2010, red.), men jeg vil utrolig

Nu venter gerne til VM og prøve at saette mit eget praeg. der mindst 180 minutter med fuld gang i den, hvor det bliver alt eller intet. Sidste gang, vi stod i den situation, tabte vi til Sverige, så jeg er sikker på, at alle vil gøre alt for at undgå at stå i den situation igen, lover han hele fodbold-Danmark, som er begyndt at taelle ned til første del af VM-gyseren mod Irland.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark