Ekstra Bladet

’Jeg synes, han er et usselt menneske’

- – Så du overreager­ede? – Vil du sige, at du fortryder den kommentar?

Ekstra Bladet har talt med manden, der skrev på Facebook.

– Håber du stadig, at Amin Jensen dør?

– Håber og håber, frustratio­nerne kommer over mig, når politikern­e og I journalist­er helt bevidst er ude på at smadre vores land punkt for punkt med den islamiseri­ng, der finder sted. Så kommer jeg til at sige ting og sager, som er lidt mere bombastisk­e, siger Kjeld Davidsen.

– Jeg vil ikke håbe, at han dør, jeg synes bare, han er et usselt menneske. Helt forfaerdel­ig ussel. Led er, hvad han er.

Kjeld Davidsen begrunder sin voldsomme udmelding med den politik, som Amin Jensen står for, fordi han stiller op for Nationalpa­rtiet i Hvidovre Kommune til kommunalva­lget.

– Han stiller op for et fjendtligt og muhamedans­k parti. Han stiller op for fjenden. Han stikker sit eget

– Men fortryder du, at du har skrevet, at du ligefrem håber, at han dør, når nu du siger, du ikke håber, han dør?

– Jeg håber ikke noget som helst for den mand. Han er bare en rotte. Et svin. En led landsforra­eder. Jeg ved ikke, hvad jeg skal kalde ham. Han er en fjende for Danmark.

– Er det ikke en form for trussel, når du skriver, at du håber, han dør?

– Det er ikke en trussel at håbe. Det er jo ikke mig, der truer ham, jeg vil jo ikke gøre ham fortraed. Men jeg betragter ham jo som noget naer en morder. Som et menneske, der har slået et naert familiemed­lem ihjel. Men jeg går jo ikke og håber på, at han dør.

– Det kan man vel godt kalde det, jeg slår jo ikke øjnene op om morgenen og taenker som det første, at nu vil jeg sgu håbe, at Amin Jensen dør. Selvfølgel­ig gør jeg ikke det.

– Jeg skulle ikke have skrevet, at jeg håber, han dør. Det er en dum måde at skrive det på.

– Kunne du finde på at sige undskyld til Amin Jensen?

– Jeg ville have skrevet på en anden måde. Selvfølgel­ig vil jeg sige undskyld. Jeg har altid betragtet ham som en god komiker, selv om jeg må konstatere, at han er en landsforra­eder. Det med at ønske ham død, det er lidt for plat. Det ville også vaere synd for hans familie.

– Vil du taenke mere over, hvad du skriver på Facebook i fremtiden?

– Jeg har det med at fare i blaekhuset og skrive det, som jeg har det lige nu og her. Jeg taenker sgu ikke så meget over det, men lige så vel, som jeg ønsker sådan en som Peter Lundin død, så synes jeg, det kommer derhenad, når et menneske bevidst vil bekaempe sin egen befolkning. Så mit had, det er sgu stort set lige så stort, afslutter Kjeld Davidsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark