Ekstra Bladet

KILDER TIL AVIS: Gangbang-hus har et hemmeligt rum

Århus Stiftstide­nde skriver, at flere kilder fortaeller, at der er et hemmeligt rum i det forsamling­shus, som er blevet brugt til Per Zeidlers sexfester. Og rummet gemmer på flere overraskel­ser

- ANDERS ZACHO azk@eb.dk

Skelettern­e vaelter ud af skabet i sagen om Per Zeidler og hans gangbang-events i Ammitsbøls Forsamling­shus.

Dag for dag ruller sagen om lokalpolit­ikeren, der hurtigt er faldet fra magtens tinde i Syddjurs Kommune.

Og nu er der nyt i sagen. Århus Stiftstide­nde skriver nemlig, at flere unavngivne kilder uafhaengig­t af hinanden har fortalt avisen, at forsamling­shuset gemmer på endnu en hemmelighe­d.

Kilderne skulle angivelig have deltaget i sexorgiern­e, der var arrangeret af Per Zeidler, og de fortaeller, at der findes et hemmeligt, aflåst rum, som gennem det seneste halve år er blevet brugt til diverse seksuelle udskejelse­r. Rummet indeholder efter sigende en dobbeltsen­g, et kors og en gynaekolog-stol.

Ekstra Bladet har tidligere vaeret i kontakt med Pia Schmidt Bank, der ejer forsamling­shuset i Ammitsbøl taet på Vejle, og her har hun afvist, at hun kendte noget som helst til de aktivitete­r, der foregik, når Per Zeidler lejede sig ind hos hende:

– Han sagde, at de bare var nogle fyre, der skulle have et privatarra­ngement, og at det ville vaere godt, hvis der var noget internet. Jeg ved ikke, hvad jeg troede, de skulle, men jeg taenkte, at det var noget loge-halløj, siger hun.

Det naegter jeg

En af de kilder, som Århus Stiftstide­nde har vaeret i kontakt med, fortaeller desuden, at Pia Schmidt Bank udmaerket godt var klar over, at der foregik store sexfester i forsamling­shuset.

Kilden mener nemlig at vide, at udlejeren fik 1500 kroner stukket i lommen, hver gang et gangbang havde fundet sted. Men det afviser Pia Schmidt Bank på det kraftigste:

– Nej, det naegter jeg. Det passer ikke, siger hun.

Hun afviser også, at hun skulle vaere klar over, at der gemmer sig et hemmeligt rum i hendes forsamling­shus, hvor hun driver en bed and breakfast:

– Hvad for noget? Nej, det ved jeg i hvert fald ikke noget om. Det passer ikke, fortaeller Pia Schmidt Bank.

Vejle Amts Folkeblad havde faktisk vaeret på besøg i forsamling­shuset, men det var, før oplysninge­rne om det hemmelige rum kom frem.

Derfor har avisen efterfølge­nde spurgt udlejeren om lov til at komme og undersøge huset, så det kunne bevises, at rummet ikke findes, men det har hun ikke ønsket at indvillige i.

Per Zeidler efterforsk­es lige nu af politiet i en sag om rufferi. Forsamling­shuset her i Ammitsbøl skulle ifølge flere kilder gemme på en hemmelighe­d. Indsat: Ekstra Bladet fredag.

Hvad for noget? Nej, det ved jeg i hvert fald ikke noget om. Det passer ikke

Per Zeidler er manden bag en raekke sexorgier.

 ?? FOTO: SCANPIX/MICHAEL SVENNINGSE­N ?? Syndens hule
FOTO: SCANPIX/MICHAEL SVENNINGSE­N Syndens hule
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark